fbpx
21.6 C
New York City
luni, mai 20, 2024

Puteți obține Analytics pe Wix?

Obțineți informații despre site-ul dvs. și luați decizii de afaceri inteligente cu rapoartele Wix Analytics. Alegeți cum să vă vizualizați datele, personalizați-vă rapoartele pentru a vă concentra asupra datelor care vă interesează și creați noi rapoarte personalizate de la zero.

În plus, Pot să văd cine mi-a vizitat site-ul Wix?
Cu rapoartele de trafic Wix Analytics poți afla cum găsesc vizitatorii și navighează prin site-ul tău. Puteți detalia rapoartele dvs. pentru a răspunde la întrebări precum „Câți oameni mi-au vizitat site-ul printr-un e-mail de marketing în ultimele 30 de zile?”.

De asemenea întrebarea este, Este Wix Analytics corect?
Există o latență de 1 oră în Wix Analytics. Pentru cea mai precisă prezentare generală, comparați intervale lungi de date în loc de date oră cu oră. Wix Analytics și alte instrumente de urmărire filtrează traficul de la roboți, cum ar fi scripturile de computer, motoarele de căutare și verificările QA în mod implicit.

Întrebări frecvente:

Ce este Wix Visitor Analytics?

Cu aplicația Visitor Analytics de la Visitor Analytics, puteți obține o imagine de ansamblu completă a statisticilor site-ului dvs. Verificați performanța site-ului dvs. cu funcții de analiză a comportamentului utilizatorilor și de interacțiune cu vizitatorii, cum ar fi sondaje și sondaje. Notă: această aplicație este adăugată la tabloul de bord al site-ului dvs. și nu apare pe site-ul dvs.

Ce este aplicația Wix Visitor Analytics?

Visitor Analytics este o aplicație All-in-One Analytics care îmbină statisticile esențiale ale site-ului web cu analiza comportamentului utilizatorilor și cu funcții de interacțiune cu vizitatorii, cum ar fi sondaje și sondaje. Totul v-a adus într-un mod inovator și ușor de utilizat, fără nicio utilizare a cookie-urilor.

Cum știu dacă Google Analytics funcționează Wix?

Puteți verifica dacă codul dvs. Google Analytics funcționează vizualizând raportul în timp real în tabloul de bord Google Analytics în timp ce site-ul dvs. Wix este deschis pe computer. Pentru a vizualiza raportul în timp real: deschideți tabloul de bord Google Analytics. Faceți clic în timp real în partea stângă.

Ce este rata de respingere pe Wix?

Rata de respingere reprezintă procentul de persoane care intră pe site-ul dvs. și părăsesc după ce au vizualizat o singură pagină. Rata de respingere a site-ului dvs. poate reflecta eficiența paginii dvs. de pornire în a-i determina pe vizitatori să exploreze mai departe. Semnificația unei rate de respingere ridicată depinde de structura site-ului dvs.

Ce este aplicația Visitor Analytics?

Ce este Analytics pentru vizitatori? Visitor Analytics este o aplicație de înaltă performanță care oferă o soluție all-in-one pentru orice site web în ceea ce privește statisticile site-ului, UX și comportamentul (înregistrări, hărți termice, pâlnii, urmărirea evenimentelor etc.), interacțiunea cu vizitatorii și multe altele .

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE