fbpx
22.1 C
New York City
miercuri, mai 22, 2024

WordPress generează un sitemap?

WordPress generează un sitemap de bază pe cont propriu, dar include tot ceea ce este posibil să nu aveți indexat. Acest lucru poate cauza erori pe site-ul dvs. De asemenea, nu există nicio modalitate de a personaliza harta site-ului WordPress implicită decât dacă cunoașteți codul PHP. De aceea, atunci când vine vorba de crearea unui sitemap în WordPress, vă recomandăm să utilizați un plugin.

Ținând cont de acest lucru, WordPress are un sitemap implicit? „În mod implicit, hărțile de site sunt create pentru toate tipurile și taxonomiile de postări publice și interogabile public, precum și pentru arhivele autorilor și, desigur, pentru pagina de pornire a site-ului.” … txt-ul generat automat de WordPress va face referire la harta site-ului XML generată de WordPress.

  De asemenea a fost întrebat, WordPress actualizează automat harta site-ului? Fișierul sitemap inclus cu blogul dvs. este disponibil pentru fiecare motor de căutare care acceptă protocolul, inclusiv Google, Yahoo!, Bing, Ask.com și altele. WordPress.com trimite automat actualizări la motoarele de căutare de fiecare dată când actualizați sau ștergeți o pagină sau o postare.

  Întrebări frecvente:

  Am un sitemap?

  Unul rapid și ușor de încercat este instrumentul de hartă a site-ului SEO Site Checkup – trebuie doar să introduceți adresa URL și lăsați-i să vadă dacă vă pot găsi harta site-ului. În al doilea rând, puteți încerca să creați un cont gratuit la Spotibo și să vă accesați cu crawlere site-ul. Apoi ar trebui să verificați doar tipurile de fișiere XML pentru a vedea dacă aveți o hartă a site-ului.

  Trimite Yoast sitemap la Google?

  Pentru a trimite sitemap-ul nostru Yoast la Google, trebuie să avem adresa URL a noului nostru sitemap personalizat și trebuie să verificăm site-ul nostru cu Google Search Console. Apoi, pur și simplu facem clic pe secțiunea „Sitemaps” din Search Console, introducem adresa URL pentru sitemap-ul nostru XML și apăsăm butonul Trimitere.

  De ce nu poate Google să-mi citească sitemap-ul?

  „Hapta site-ului nu a putut fi citită” înseamnă adesea că Google pur și simplu nu a preluat fișierul. Puteți reîncărca pagina sau puteți încerca să verificați harta site-ului în Instrumentul de inspecție URL.

  Yoast generează un sitemap?

  Pluginurile Yoast creează sitemap-uri din mers. Aceasta înseamnă că sitemapurile sunt actualizate automat atunci când adăugați, editați sau ștergeți conținut. Prin urmare, nu este nevoie să generați sau să reconstruiți hărțile de site în majoritatea cazurilor.

  Yoast SEO generează sitemap?

  Unul dintre multele lucruri grozave despre pluginul Yoast SEO este că generează automat o hartă XML a site-ului dvs. web. Acest fișier acționează ca un CV pentru site-ul dvs. Le spune motoarelor de căutare cum să acceseze cu crawlere și să indexeze paginile site-ului dvs. web.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE