fbpx
4.2 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Reclamele facebook au o API?

Ce poate face API-ul Facebook Marketing? API-ul de marketing este un API bazat pe HTTP pe care îl puteți utiliza pentru a interoga date, a crea și a gestiona anunțuri și pentru a efectua o mare varietate de alte sarcini. API-ul de marketing poate accesa programatic platforma de publicitate Facebook și poate optimiza operațiunile dvs. de afaceri.

Ținând cont de acest lucru, Facebook are un API? API-ul Graph este modalitatea principală de a introduce date în și din platforma Facebook. Este un API bazat pe HTTP pe care aplicațiile îl pot folosi pentru a interoga datele în mod programatic, pentru a posta povești noi, pentru a gestiona anunțuri, pentru a încărca fotografii și pentru a efectua o mare varietate de alte sarcini.

În mod similar, Cum pot extrage datele reclamelor Facebook în Foi de calcul Google? Puteți importa cu ușurință un fișier CSV sau Excel descărcat cu datele publicitare în Foi de calcul Google. Tot ce trebuie să faceți este să deschideți un document Google Sheets, să accesați Fișier => Import și să încărcați fișierul Facebook Ads exportat.

Întrebări frecvente:

Instagram are un API?

API-ul Instagram Basic Display permite utilizatorilor aplicației dvs. să obțină informații de bază despre profil, fotografii și videoclipuri în conturile lor Instagram. API-ul poate fi folosit pentru a accesa orice tip de cont Instagram, dar oferă doar acces de citire la datele de bază.

TikTok are un API?

TikTok oferă un API deschis oricărei persoane care își creează un cont pe site-ul web al dezvoltatorilor cu intenția de a integra TikTok în produsul lor.

Ce este API-ul de conversii Facebook?

API-ul Facebook Conversions, cunoscut anterior ca Facebook Server-Side API, permite agenților de publicitate să trimită evenimente web de pe serverele lor către Facebook. Facebook Conversions API vă va ajuta să trimiteți datele despre evenimente și conversii în Facebook Ads Manager, menținând în același timp confidențialitatea utilizatorilor.

Facebook folosește JSON?

Dacă vă conectați la Facebook, Twitter sau Gmail și vedeți sursa, veți observa ceva foarte ciudat. Toate Tweeturile și e-mailurile dvs. sunt redate ca JSON. Nu există paranteze unghiulare.

Este API-ul Twitter gratuit?

Astăzi, API-ul Twitter este separat în trei platforme: Standard (gratuit), Premium (autoservire plătită) și Enterprise. … Nivelul de acces de bază al piesei Standard va fi întotdeauna gratuit, spune Twitter, și este conceput pentru dezvoltatorii abia la început.

  Ce este API în Crypto?

  API este un acronim pentru Application Programming Interface. … În special pentru tranzacționarea cu criptomonede, API-ul nostru vă permite să interacționați cu schimbul nostru în mod programatic (prin software în loc de o interfață umană), permițându-vă să obțineți date de piață în timp real, să faceți tranzacții și să vă gestionați contul.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE