fbpx
28.6 C
New York City
luni, iunie 24, 2024

Ce rețele sociale deține Facebook?

Instagram. Instagram este o fotografie și un videoclip.

Ținând cont de acest lucru, Cine deține Facebook, Instagram și Twitter?
Facebook, cea mai mare platformă de socializare din lume, a parcurs un drum lung de când a început în 2004 ca o modalitate prin care fondatorul Mark Zuckerberg, colegii săi de la Harvard și alți studenți să se conecteze.

În mod similar, Ce aplicație deține Zuckerberg?
Instagram. Instagram este o platformă de socializare de partajare a fotografiilor și videoclipurilor care a fost lansată în 2010.

Întrebări frecvente:

Ce rețele sociale deține Google?

Google deține: YouTube, iar Tencent deține: QQ, WeChat și QZone. Facebook se ridică peste ceilalți, adăugând 1,196 miliarde de utilizatori pe diferitele sale platforme în doar un an.

Care este platforma de social media cu cea mai rapidă creștere?

Datorită caracteristicilor sale, și care se concentrează în primul rând pe conținutul vizual, și nu pe conținutul scris, pe care principalii utilizatori de Internet îl consideră plictisitor și consumator de timp, Instagram a fost cea mai rapidă creștere și cea mai populară platformă de socializare de câțiva ani.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE