fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Reclamele pe Facebook funcționează pentru afacerile locale?

Pentru companiile locale, Facebook oferă cea mai importantă opțiune de direcționare, care este capacitatea de a viza oameni din locația dvs. geografică directă. … O modalitate mai ușoară de a viza este prin direcționarea către un public personalizat și asemănător. Direcționarea către un public personalizat vă permite să vizați anumite persoane cu reclame pe Facebook.

  Pe lângă asta, Puteți face publicitate local pe Facebook? Puteți face publicitate direct de pe pagina dvs. de Facebook pentru a vă promova afacerea la nivel local. Doar faceți clic sau atingeți butonul Promovați din partea de sus a paginii dvs. și alegeți obiectivul Promovați-vă afacerea local.

  În mod similar, Poți câștiga bani rulând reclame Facebook pentru afaceri locale? Reclamele Facebook pot viza clienții către afacerea respectivă și le pot oferi 10-20 de clienți potențiali în fiecare lună. Acești clienți potențiali se pot transforma în cele din urmă în clienți și pot aduce un plus de 18.000 USD pe lună pentru afacerea respectivă. Deci, da, o afacere ar plăti 1.000 USD pentru un plus de 18.000 USD pe lună.

  Întrebări frecvente:

  Cum îmi pot face publicitate gratuit la nivel local?

  Dacă vindeți produse B2B, adăugați o listă gratuită pe IndiaMart, Trade India și Indian Yellow Pages. Acestea sunt directoare populare de la business la business. Dacă vindeți direct clienților, listați gratuit pe Just Dial, Întrebați-mă și obțineți-l. Aceste servicii oferă aplicații mobile și atrag trafic uriaș.

  Este profitabilă rularea reclamelor pe Facebook?

  Dar, în ciuda dovezilor copleșitoare că publicitatea pe Facebook poate avea succes, unii oameni încă susțin că nu este eficientă. Multe companii cheltuiesc câțiva dolari pe publicitate o dată, nu obțin rezultate și apoi anulează publicitatea ca un experiment eșuat.

  Cum vizez clienții locali pe Facebook?

  Puteți viza orice tip de reclamă Facebook către un public local, inclusiv patru concepute special pentru agenții de marketing locali; trebuie doar să indicați zona geografică dorită pentru public în opțiunile de direcționare. Pentru a începe, accesați Managerul de reclame Facebook și faceți clic pe Creare anunț.

  De ce întreprinderile mici ar trebui să folosească reclamele Google și reclamele Facebook pentru a viza piețele locale?

  Reclamele Facebook și Google sunt cu adevărat grozave pentru întreprinderile mici, deoarece reprezintă o modalitate cu risc scăzut și cu o recompensă potențial mare de a ajunge la clienți noi. Ambele platforme facilitează găsirea celor care vor dori cel mai mult să interacționeze cu marca dvs., ceea ce face ca generarea de clienți potențiali și conversia să fie o sarcină mai ușoară.

  Care este un exemplu de afacere locală?

  O afacere locală este cea care își vinde produsele și serviciile către consumatori din propriul oraș, oraș sau zonă geografică. O frizerie cu o singură persoană ar fi un exemplu de afacere locală, deoarece frizerul și-ar oferi serviciile doar persoanelor din acea comunitate.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE