fbpx
11.8 C
New York City
luni, februarie 26, 2024

A murit marketingul pe Facebook?

Marketingul organic pe Facebook nu este mort, ci doar s-a schimbat. Trebuie să acceptați că probabil că nu vă va aduce brandul în milioane, dar poate juca un rol esențial de sprijin. Dacă sunteți inteligent în privința asta și profitați de modificările la ceea ce este prioritizat, puteți obține totuși un angajament și o acoperire decentă.

De asemenea oamenii întreabă, De ce a murit Facebook Organic Reach? Potrivit lui Mark Zuckerberg, există un motiv întemeiat pentru moartea Facebook-ului Organic Reach: „Recent, am primit feedback de la comunitatea noastră că conținutul public – postări de la companii, mărci și mass-media – îndepărtează momentele personale care ne conduc la conectați-vă mai mult unul cu celălalt.”

Având în vedere acest lucru, Mor paginile de Facebook? Unele previziuni erau că va muri încet în 2020. Este deja 2021, iar Facebook este încă în viață, dar întrebarea este, pentru cât timp. Există întotdeauna riscul ca Facebook să moară, dar totul depinde de ceea ce te uiți. Statisticile actuale, dimpotrivă, arată că Facebook se descurcă grozav.

Întrebări frecvente:

Paginile de Facebook au murit?

În timp ce acoperirea dvs. poate fi destul de scăzută (cu excepția cazului în care aveți o nișă foarte mică), paginile de Facebook nu sunt moarte. Mai ai nevoie de unul. O pagină de fani ar trebui să fie PRIMA ta oprire când îți înființezi magazinul pe Facebook. … Chiar și pe pagina mea personală de Facebook, veți vedea un link către pagina mea de afaceri The Savvy Business Belle.

    Este rețelele sociale organice moarte în 2021?

    În 2021, acoperirea organică pe Facebook a scăzut la aproximativ 2,2%. Asta înseamnă că dacă aveți, să zicem, 652 de persoane care vă urmăresc pagina, doar aproximativ 15 dintre ei vă vor vedea postarea. Pe LinkedIn, acoperirea ta organică este de aproximativ 5,3%, iar pe Instagram, este de aproximativ 9,4%, conform constatărilor de la Ignite Social Media.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE