fbpx
11.8 C
New York City
luni, februarie 26, 2024

Sunt monitorizate căutările mele pe internet?

O mare parte din veniturile Google se bazează pe reclame și pe impresiile pe care le obțin prin intermediul utilizatorilor. … Așadar, căutările dvs. pe Google, căutările vocale, schimbările de locație, toate sunt urmărite și stocate de Google, astfel încât reclamele să poată fi cât mai adaptate și precise.

  În mod similar, Activitatea ta pe internet este monitorizată?
  Majoritatea programelor de monitorizare a Internetului au o pictogramă care apare în bara de activități Windows. Puteți găsi bara de activități în colțul din dreapta jos al ecranului; uitați-vă la programele care rulează și examinați-le pe cele care par suspecte.

  Pe lângă asta, Poate cineva să vadă căutările mele pe internet?
  În ciuda măsurilor de confidențialitate pe care le iei, există cineva care poate vedea tot ce faci online: furnizorul tău de servicii de internet (ISP). … Cele mai multe browsere web moderne includ o anumită formă de mod de confidențialitate, care vă permite să navigați fără a salva cookie-uri, fișiere temporare sau istoricul de navigare pe computer.

   Întrebări frecvente:

   Ștergerea istoricului șterge totul?

   Ștergerea istoricului browserului șterge doar lista site-urilor web și a paginilor pe care le-ați vizitat. Ce altceva mai ține evidența browser-ul tău? Pentru a afla, apăsați Ctrl+Shift+Delete (Windows) sau CMD+Shift+Delete (macOS), accesați fila Avansat.

   Proprietarul WiFi poate vedea ce site-uri am vizitat incognito?

   Contrar credinței populare, modul incognito nu este un buton magic care te va face invizibil. Proprietarii de rețele WiFi pot urmări ce site-uri puteți vizita chiar dacă sunteți în modul incognito, având în vedere instrumentele potrivite. Modul incognito poate salva numai istoricul de navigare, cookie-urile, formularele și datele site-ului.

   Poate soția mea să-mi vadă istoricul pe internet?

   Nu. Nici măcar personalul companiei nu are acces la istoricul dvs. de navigare. Este, totuși, stocat în browserul dvs. Nu poți ști dacă cineva se uită la istoria ta.

   Cât timp este stocat istoricul Internetului?

   Guvernul SUA impune furnizorilor de servicii de internet să păstreze evidența istoricului de internet al clienților timp de cel puțin 90 de zile. Dacă nu doriți ca ISP-ul dvs. (sau guvernul sau hackerii) să vă urmărească istoricul de internet, investiți într-o rețea privată virtuală (VPN).

   Istoricul șters a dispărut pentru totdeauna?

   Chiar dacă ștergeți întreaga activitate sau o parte din activitatea dvs., Google încă păstrează înregistrări despre modul în care ați folosit browserul său web legat de datele șterse – dacă căutați ceva, își va aminti că ați căutat ceva la acea dată și oră anume , dar nu ceea ce ai căutat în mod specific, conform…

   Furnizorul WiFi urmărește site-urile web?

   Furnizorul de servicii de internet urmărește istoricul browserului meu și știe ce site-uri web accesez? Da, furnizorul dvs. de internet știe totul despre istoricul și obiceiurile dvs. de navigare. Ei știu ce site-uri web ați vizitat când le-ați vizitat și ce dispozitiv ați folosit pentru a face acest lucru.

   Cine îmi urmărește activitatea pe internet?

   Furnizorii de servicii de internet (ISP) pot vedea tot ce faci online. Acestea pot urmări lucruri precum site-urile web pe care le vizitați, cât timp petreceți pe ele, conținutul pe care îl vizionați, dispozitivul pe care îl utilizați și locația dvs. geografică.

   De ce folosește soțul meu modul incognito?

   , Ființă umană. În primul rând, pentru că „modul incognito” asigură că istoricul browserului său nu este înregistrat nici pe computer, nici pe Google® și, aparent, nu vrea să fie.

   Proprietarul WiFi poate vedea istoricul meu YouTube?

   Proprietarul sau operatorul unei rețele fără fir poate, de asemenea, să vadă că există trafic YouTube. Ei nu vor putea vedea un anumit conținut video. Abonamentele, aprecierile, comentariile, căutările etc. sunt, de asemenea, securizate și nu pot fi vizualizate de proprietarul Wi-Fi.

   Istoricul internetului apare pe factura WiFi?

   Răspuns inițial: Istoricul internetului apare pe factura WiFi? Nu ! Afișează doar cantitatea de date pe care ați folosit-o – astfel încât să vă poată factura suma corespunzătoare.

   Istoricul Internetului este stocat pentru totdeauna?

   Din punct de vedere istoric, Google a păstrat acele informații pe termen nelimitat, dar în 2019, compania a lansat o modalitate de a șterge automat punctele de date după trei luni sau 18 luni, în funcție de setarea aleasă. Începând de astăzi, aceste setări vor fi activate în mod implicit pentru utilizatorii noi.

   Părinții tăi pot vedea istoricul căutărilor tale chiar dacă îl ștergi?

   Deci, părinții mei pot vedea istoricul căutărilor mele? Nu, pot vedea istoricul browserului dvs. numai accesând computerul dvs. De asemenea, dacă ți-ai șters istoricul căutărilor pe site-ul tău web, părinții tăi nu ți-ar vedea istoricul căutărilor, chiar dacă au parola pentru computerul tău.

   Angajatorul poate vedea istoricul de navigare șters?

   Un mare Da! Compania își monitorizează rețeaua, deoarece utilizați resursele companiei, chiar și activitatea dvs. este monitorizată chiar dacă ștergeți istoricul de navigare. Compania nu este interesată de ceea ce navigați/navigați, dar pe măsură ce cântați resursele companiei, acestea vă urmăresc activitățile.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE