fbpx
29.6 C
New York City
vineri, iunie 21, 2024

Sunt paginile sau postările de blog mai bune pentru SEO?

În timp ce postările de blog sunt o secțiune extrem de valoroasă a site-ului web al unei practici, paginile de conținut sunt, fără îndoială, cele mai importante pentru SEO. Acest lucru se datorează faptului că paginile de pe site-ul web al unui cabinet medical sau stomatologic sunt de obicei sursa principală de informații pentru vizitatori.

Pe lângă asta, Sunt paginile sau postările WordPress mai bune pentru SEO?
Din perspectiva optimizării motoarelor de căutare, WordPress Post este mai prietenos cu SEO decât Page. Paginile sunt pentru conținut static, postările sunt conținut temporal pe care doriți să fie clasificat, etichetat, arhivat. Când sunt gestionate corect, paginile WordPress pot fi mai prietenoase cu SEO decât postările.

De asemenea a fost întrebat, Paginile se clasează mai bine decât postările?
Răspunsul este foarte simplu: NU, nu. Totul este conținut pentru ei și același algoritm de indexare se aplică ambelor tipuri de postări. Cu toate acestea, există și alte considerații care sunt legate de alegerea dintre pagini și postări care influențează în cele din urmă clasamentul organic al site-ului.

Întrebări frecvente:

Care este diferența dintre o pagină de pe un blog și o postare?

Gândiți-vă la pagini ca fiind conținutul dvs. static sau un tip de conținut „unic” care rareori va trebui schimbat. Aceasta ar putea fi, de exemplu, pagina Despre și este văzută ca o entitate atemporală. Postările, pe de altă parte, sunt intrările dvs. de blog sau conținutul dinamic care este adăugat în mod regulat.

Câte pagini este prea mult pentru un site web?

Oferă-le mult conținut. De obicei, 5 sau 6 pagini nu sunt suficiente pentru ca Google să ia notă, iar 1 sau 2 paragrafe pe pagină este doar minimul strict.

Câte pagini ar trebui să aibă un blog?

Chiar dacă nu intenționați să-ți monetizezi blogul recomandând instrumente și servicii, o pagină de Resurse este o modalitate excelentă de a direcționa oamenii către site-ul tău și de a răspunde rapid la întrebarea lor dacă te întreabă ce folosești pentru marketing prin e-mail, fixare, grafică, etc. Și acestea sunt cele șase pagini pe care fiecare blog ar trebui să le aibă!

Câte pagini poți avea în WordPress?

Nu există o limită a câte pagini creezi în WordPress și este posibil să creezi un site web cu numai pagini și fără să folosești postări deloc. Chiar dacă paginile ar trebui să aibă conținut static, dar asta nu înseamnă că utilizatorii nu le pot actualiza. Paginile pot fi actualizate ori de câte ori utilizatorul dorește să le actualizeze.

WordPress este o pagină de postare?

Spre deosebire de postările (care formează un flux de conținut în continuă evoluție), paginile sunt elementele veșnic verzi ale site-ului WordPress. Sunt un dispozitiv mai „permanent”, iar exemple evidente sunt paginile Despre și Contact. În WordPress, paginile arată similar cu postările, deși există diferențe clare.

Care este diferența dintre postări și pagini de pe WordPress?

Postările sunt menite să fie distribuite pe rețelele sociale, iar paginile nu. Postările sunt organizate folosind categorii și etichete, în timp ce paginile sunt ierarhice și organizate ca pagini copil și părinte. Postările au un autor și o dată de publicare, în timp ce paginile nu.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE