Utilizarea unui subdomeniu vă permite să vă simplificați ierarhia site-ului și să îmbunătățiți navigarea utilizatorilor. Acest lucru îi ajută pe utilizatori să găsească mai eficient informațiile pe care le caută, ceea ce este important pentru îmbunătățirea performanței SEO.
Apoi, Ce este mai bun pentru subdomeniul sau subfolderul SEO?
Pe baza cercetărilor sale, Moz a concluzionat că subfolderele sunt cele mai bune pentru SEO datorită diferitelor valori returnate de diferite motoare de căutare. Se recomandă doar utilizarea unui subdomeniu pentru variantele în limbi străine ale unui site web principal, dacă este necesar.
În ceea ce privește acest, Ar trebui să folosiți subdomenii?
Există cazuri în care este util sau chiar mai bine să folosiți un subdomeniu. Poate fi mai ușor să organizați pagini sau versiuni de site pentru diferite audiențe și limbi. … Separarea lor pe subdomenii poate fi foarte eficientă deoarece sunt tratate ca site-uri web separate, dar încă conectate la domeniul principal.
Întrebări frecvente:
Google consideră subdomeniile site-uri separate?
Google consideră subdomeniile site-uri independente separate
- Google a tratat întotdeauna subdomeniile ca site-uri diferite, separate de domeniul principal. „Va trebui să verificați subdomeniile separat în Search Console, să faceți orice modificări ale setărilor și să urmăriți performanța generală pentru fiecare subdomeniu.
Ar trebui să-mi pun blogul pe un subdomeniu?
Când vorbiți despre unde să vă găzduiți blogul, da, subdomeniile rănesc SEO. Plasarea blogului pe un subdomeniu creează mai multă muncă pentru afacerea dvs. și vă subminează strategia SEO. În loc să optimizați un singur site, veți avea sarcina de a optimiza două site-uri.
Subdomeniile dăunează SEO?
Mueller a concluzionat că subdomeniile, în general, nu afectează clasamentele site-urilor. El a susținut că algoritmii Google sunt buni să acceseze cu crawlere subdomeniile și subdirectoarele la fel de bine și să înțeleagă ceea ce încercați să faceți.
Subdomeniile pot avea WWW?
Prezentare generală. În general, prefixul www nu este utilizat când se utilizează subdomenii. Dacă doriți să utilizați prefixul cu subdomeniul dvs., puteți crea un fișier vhost și puteți adăuga acest comportament ca parte a configurației domeniului dvs.
De ce nu ar trebui să utilizați subdomenii?
Subdomeniile sunt văzute ca site-uri separate
Menținând conținutul separat de site-ul dvs. web, reduceți valoarea SEO a site-ului dvs. principal și pierdeți multe beneficii pentru vizitatori și factori de clasare.
Sunt subdomeniile mai lente?
Subdomeniile nu sunt în mod inerent mai lente decât domeniile principale. Viteza site-urilor dvs. web (inclusiv subdomeniile) depinde în întregime de furnizorul dvs. de găzduire și de ce fel de serviciu au. Cu cât investiți mai mulți bani, cu atât primiți mai mulți în schimb când vine vorba de găzduire web.
Extensia de domeniu afectează SEO?
Extensii de domeniu
- Potrivit website.com, „Extensia dumneavoastră de domeniu nu are niciun efect asupra clasamentului în rezultatele căutării. Singura excepție sunt domeniile de nivel superior cu cod de țară, cum ar fi . Aceste extensii de domeniu vor afecta în mod semnificativ clasarea site-ului dvs. la nivel de căutare geografică.
Sunt subdomeniile indexate?
Google va indexa subdomeniile dacă creați un link către ele din domeniul dvs. principal, dar dacă site-ul dvs. este nou, Google va avea nevoie de timp pentru a indexa totul. Pentru a simplifica, un subdomeniu este o parte a site-ului web principal.
Subdomeniile pot indica servere diferite?
Dacă domeniul dvs. este direcționat către serverele noastre de nume, va trebui doar să creați o înregistrare A pentru subdomeniul dvs., orientată către adresa IP de pe cealaltă gazdă unde se află conținutul dvs. De exemplu, dacă subdomeniul dvs. a fost mysite.example.org și adresa IP a celeilalte gazde a dvs. a fost 1.2.
De ce folosesc proprietarii subdomenii?
Un subdomeniu vă permite să separați porțiuni ale site-ului dvs. care sunt suficient de extinse pentru a garanta propria lor ierarhie dedicată, fără a trece prin toate problemele de a configura un nou site cu un domeniu nou sau de a confunda vizitatorii cu un domeniu rădăcină complet diferit.
Cum folosesc subdomeniile în WordPress?
Pentru a instala WordPress pe un subdomeniu, mai întâi va trebui să adăugați subdomeniul prin intermediul tabloului de bord de găzduire. Apoi, puteți utiliza instrumentul de instalare automată al gazdei pentru a instala WordPress pe acel subdomeniu pentru a vă lansa site-ul.
Ce nu poți face cu un subdomeniu Wix?
Restricții pentru configurarea unui subdomeniu:
Nu poți conecta un subdomeniu în contul tău Wix dacă domeniul principal se află într-un alt cont Wix. Trebuie să creați subdomeniul în același cont Wix ca și domeniul principal.
Subdomeniile costă suplimentar?
Deoarece subdomeniile sunt considerate site-uri web separate de către Google, ele trebuie, de asemenea, să fie găzduite pe planuri de găzduire separate. Aceasta înseamnă că va trebui să plătiți o taxă de găzduire separată pentru fiecare subdomeniu. … Între timp, trebuie să plătiți o singură taxă de găzduire atunci când utilizați subdirectoare.
Care sunt unele tehnici celebre de SEO cu pălărie neagră?
Exemplele obișnuite de strategii SEO cu pălărie neagră includ utilizarea de text invizibil, pagini de ușă, umplerea de cuvinte cheie, schimbarea paginilor sau adăugarea de cuvinte cheie fără legătură la o pagină. Fiecare dintre aceste tehnici este definită mai jos, cu o perspectivă asupra modului în care pot fi dăunătoare oricărui site web de afaceri.
Un certificat SSL acoperă subdomenii?
De obicei, un certificat SSL va proteja doar un singur subdomeniu. De exemplu, dacă certificatul dvs. SSL este pentru MainDomain , atunci nu va funcționa pentru http://blog.mandomain.com . Cu un certificat Wildcard, toate subdomeniile de pe domeniul dvs. principal pot fi securizate.
Pot folosi certificatul SSL pe mai multe subdomenii?
Pot folosi un certificat SSL cu mai multe domenii pentru a securiza subdomeniile? Da. Cu un certificat standard cu mai multe domenii, trebuie să enumerați subdomeniul ca SAN separat pentru a le acoperi pe fiecare sub certificatul cu mai multe domenii.