fbpx
9.5 C
New York City
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Unde sunt setările Facebook Marketplace?

Derulați în jos la Ajutor și setări, apoi atingeți Setări. Derulați în jos și atingeți Setări de notificare, sub Notificări. Atinge Vezi mai multe sub secțiunea Ce notificări primești. Derulați în jos și atingeți Piață.

În ceea ce privește acest, De ce nu pot edita lista mea de pe piață? Dacă înregistrarea are o comandă care este în așteptare, care așteaptă să fie acceptată sau refuzată sau a fost expediată sau vândută, aceasta nu poate fi editată sau ștearsă.

Ținând cont de acest lucru, De ce Facebook Marketplace este toate reclamele? Motivul pentru care anunțurile din Marketplace au potențial este pur și simplu diferența de intenție a utilizatorului. Utilizatorii care vizitează Marketplace caută să cumpere ceva. În schimb, oamenii care navighează prin fluxul lor de știri nu sunt neapărat interesați să cumpere produse – vor doar să râdă la un meme bun sau să vizioneze un videoclip distractiv.

Întrebări frecvente:

Ce este SKU Facebook Marketplace?

SKU înseamnă Stock Keeping Unit, uneori numită Storage Keeping Unit și este un sistem de codificare alfanumeric pentru gestionarea stocurilor, precum și una dintre cele mai populare metode utilizate pentru identificarea produselor în piețele online. … Codurile SKU vă oferă confidențialitate în listele dvs. online.

  Cât timp rămân reclamele pe Facebook Marketplace?

  Limita pentru postarea articolelor pe Facebook Marketplace este de 30 de zile.

  Cât durează reclamele Facebook Marketplace?

  Cum să vă reînnoiți înregistrarea pe piață? Sunt momente când chiar și după șapte zile, articolul de vânzare rămâne nevândut. Într-un astfel de caz, puteți decide să eliminați lista sau să o reînnoiți. Atingeți lista pe care doriți să o reînnoiți și selectați „Gestionați”.

  Ce este eticheta Facebook Marketplace?

  Dacă este ceva în neregulă cu un articol, de dragul Domnului, dezvăluie-l din timp. Nu modificați prețul pentru ceva fără notificare. Nu vindeți un articol altcuiva atunci când o altă persoană îl cumpără în mod activ. Nu vinde bunuri furate sau articole pe care le-ai primit în grupurile „Nu cumpără nimic”.

  Cum resetați preferințele Marketplace pe Facebook?

  Selectați fie „Setări cont”, fie opțiunea „Setări de confidențialitate” din lista derulantă, ambele vă permit să accesați toate setările. Utilizați filele din coloana din stânga a paginii rezultate pentru a vă reseta preferințele.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE