fbpx
22.1 C
New York City
miercuri, mai 22, 2024

Yoast face schema?

Pluginul Yoast SEO WooCommerce scoate schema de produs pentru a vă evidenția produsele în căutare. Yoast SEO folosește JSON-LD pentru a adăuga informații Schema.org despre căutarea pe site, numele site-ului, logo-ul, imagini, articole, profiluri sociale și multe altele pe paginile dvs. web.

În ceea ce privește acest, Unde pun schema în WordPress?
Instalați-l în modul obișnuit, mergând la Plugin-uri > Adăugați nou și căutând Schema. Faceți clic pe Instalare și apoi pe Activare. Odată ce pluginul este instalat și activat, accesați Schema > Setări pentru a începe să adăugați markup Schema pe site-ul dvs.

La fel, Yoast adaugă date structurate?
Yoast SEO este primul plugin WordPress care generează automat date structurate ca un singur grafic interconectat în loc de blocuri individuale de date. Acesta este mai eficient și mai conectat decât orice alt instrument de schemă. Emitem unele dintre cele mai sofisticate coduri de schemă pe care le veți vedea vreodată, toate în culise!

Întrebări frecvente:

Schema trebuie să fie în cap?

Este cea mai bună practică să puneți datele schemei în antetul site-ului web (înainte de ). Dar nu este necesar să puneți secțiunea antetului codului. Puteți pune acest cod și în subsol.

Cum adaug o schemă la o postare WordPress?

De asemenea, puteți adăuga un marcaj de schemă direct în editorul pentru postarea sau pagina dvs. de blog. Pur și simplu derulați în jos la Setările AIOSEO din partea de jos a postării sau a paginii dvs. și faceți clic pe fila Schemă. Aceasta va deschide o nouă fereastră, unde puteți selecta Schema Type. Utilizați meniul drop-down pentru a seta tipul de schemă pentru postarea sau pagina dvs.

De ce se folosește schema în SEO?

Implementarea schemei vă oferă posibilitatea de a fi eligibil pentru a obține fragmente îmbogățite care aduc conținutul paginii dvs. în partea de sus a SERP. Acest lucru crește prezența mărcii dvs. pentru mărcile de bază de produse și poate atrage clienți potențiali.

De ce ar putea să nu fie utile schemele?

Schemele pot contribui la stereotipuri și pot face dificilă reținerea de noi informații care nu sunt conforme cu ideile noastre consacrate despre lume.

Care este beneficiul markupului de schemă?

Concluzie: Beneficiile Schema Markup

Ajutați motoarele de căutare să înțeleagă mai bine conținutul site-ului dvs. Îmbunătățiți prezența mărcii cu un Knowledge Graph complet. Obțineți rezultate bogate care atrage atenția pentru a crește CTR. Deveniți eligibil pentru fragmente recomandate pentru a obține mai multe proprietăți imobiliare în SERP-uri.

Unde pun Schema?

Dar, în cea mai mare parte, veți dori să plasați HTML de marcare a schemei în subsolul fiecărei pagini a site-ului dvs. Vom face asta făcând clic pe Aspect, apoi Personalizare, apoi Widgeturi și apoi secțiunea de subsol în care dorim să plasăm codul.

Cum dezactivez schema Yoast SEO?

Tot ce trebuie să faceți este să mergeți la snip -> Setări și să bifați opțiunea „Eliminați schema Yoast”.

Ce este schema cum se face?

Ce este schema de utilizare? Pentru cei care se întreabă ce este Schema, este o modalitate de a marca conținutul pentru Google și alte motoare de căutare pentru a le facilita analizarea lucrurilor precum consumabile, instrucțiuni, fotografii etc.

Articolul precedent
Articolul următor

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE