fbpx
16.1 C
New York City
luni, mai 20, 2024

Yoast oferă sitemap?

Sitemap-urile XML sunt disponibile gratuit în Yoast SEO. Dar, dacă ești serios în privința site-ului tău, Yoast SEO Premium te poate ajuta să-ți faci munca mult mai ușoară.

Având în vedere acest lucru, Yoast SEO creează un sitemap?
Pluginul Yoast SEO generează o hartă a site-ului dvs. Este o caracteristică crucială a pluginului și ajută motoarele de căutare să găsească și să acceseze cu crawlere paginile dvs. Indexul sitemap-urilor include link-uri către o varietate de sub-sitemap-uri pentru postări, pagini, autori, categorii, etichete și alte taxonomii.

De asemenea întrebarea este, Yoast trimite automat sitemap?
Unul dintre lucrurile grozave despre Yoast este că creează automat o hartă de site pentru site-ul dvs. WordPress pe baza tipurilor specifice de pagini care sunt indexate. … Conectați-vă la site-ul dvs. WordPress. Căutați pictograma „Y” Yoast în meniul tabloului de bord din stânga și faceți clic pe ea.

  Întrebări frecvente:

  Yoast actualizează harta site-ului?

  Pluginurile Yoast creează sitemap-uri din mers. Aceasta înseamnă că sitemapurile sunt actualizate automat atunci când adăugați, editați sau ștergeți conținut. … Uneori, funcționalitatea cache de pe site-ul dvs. împiedică actualizarea automată a sitemap-urilor.

   Cum exclud un sitemap din Yoast?

   În partea stângă, veți vedea un meniu. În acel meniu, navigați la postarea sau pagina (sau alt tip de postare personalizată) pe care doriți să o excludeți. Extindeți secțiunea „Avansat” și modificați „Permiteți motoarele de căutare să afișeze această postare în rezultatele căutării? ‘ la „Nu” pentru această postare sau pagină.

   De ce sitemap-ul meu Yoast nu funcționează?

   Problemă cu memoria cache

   Dacă aveți un plugin pentru cache sau cache pe server, vă rugăm să goliți memoria cache. Dacă problema persistă, dezactivați și reactivați funcția Sitemap (pași aici) pentru a forța resetarea memoriei cache. Majoritatea pluginurilor de cache vă permit să excludeți adresele URL ale sitemap-urilor de la stocarea în cache și/sau minimizate.

   Ce este WP Sitemap XML?

   Harta site-ului XML este o listă de adrese URL care este necesară pentru SEO. Acesta este ceea ce vă ajută să aduceți informații despre site-ul dvs. către motoarele de căutare. Un sitemap XML pe WordPress este ca o hartă a orașului care afișează toate detaliile și locurile importante. Folosind această „hartă”, motoarele de căutare vă citesc site-ul.

   Cum obțin un sitemap XML?

   Accesați SEO > General > Funcții. Asigurați-vă că comutatorul „Sitemap-uri XML” este activat. Ar trebui să vedeți acum sitemap-ul dvs. (sau indexul sitemap-ului) fie la yourdomain.com/sitemap.xml, fie la yourdomain.com/sitemap_index.xml.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE