fbpx
25.2 C
New York City
luni, iunie 24, 2024

Zoho are analize?

Zoho Analytics este un software de BI cu autoservire și de analiză a datelor, care vă permite să vă analizați datele, să creați vizualizări uimitoare de date și să descoperiți informații ascunse în câteva minute.

De asemenea întrebarea este, Zoho one include analize? A fost un an de Zoho One, o suită completă de aplicații integrate pentru a vă conduce întreaga afacere. … Această versiune include un tablou de bord centralizat de analiză, o căutare unificată, noi capabilități AI, o aplicație mobilă pentru administratorii Zoho One și chiar o nouă aplicație pentru a rula evenimente.

  De asemenea întrebarea este, Este bună analiza Zoho? În total, Zoho Analytics este un instrument excelent, în special pentru utilizatorii fără experiență într-un mediu BI distribuit. Este, de asemenea, un instrument excelent pentru utilizatorii mai avansați și pentru uzul întreprinderilor.

  Întrebări frecvente:

  Ce este analitica în Zoho CRM?

  Zoho Analytics este un instrument de business intelligence și raportare cu autoservire care creează vizualizări de date încorporabile și tablouri de bord care pot fi partajate. Cu acest instrument BI, utilizatorii pot extrage și combina date mari din mai multe surse pentru a completa rapoarte și tablouri de bord cu informațiile lor de afaceri.

  Cât durează să înveți Zoho Analytics?

  O zi – 5 ore.

  Când a fost fondată Zoho Analytics?

  Zoho Analytics este componenta BI a suitei de afaceri Zoho și a fost lansată pentru prima dată în 2009.

  Este inventarul Zoho inclus în Zoho one?

  Da. Toate actualizările aplicațiilor noastre actuale vor fi incluse în abonamentul dvs. Zoho One.

  Care este diferența dintre Zoho și Zoho one?

  ZOHO ONE este tot într-un ecosistem care atinge toate domeniile unei afaceri. ZOHO One este ecosistemul de peste 40 de aplicații față de ZOHO CRM, care este conceput pentru a vă adresa în principal părții dvs. de vânzări și marketing a afacerii. Dacă aveți nevoie de totul într-un singur pachet, atunci puteți alege ZOHO One.

  Este Zoho Analytics sigur?

  Experimentați o platformă extrem de sigură: Zoho Analytics este guvernat de practicile de securitate Zoho puternice, inclusiv suport pentru o conexiune criptată sigură. Analiză îmbunătățită îmbunătățită: informații despre Zia, analize conversaționale, modele de prognoză și analiză ce se întâmplă dacă.

  Cât de sigur este Zoho Analytics?

  Zoho Analytics criptează informațiile dumneavoastră personale pe serverele noastre pentru o securitate sporită. Ne-am ocupat de criptarea datelor la diferite niveluri. Orice câmp marcat ca PII va fi criptat și stocat pe serverele noastre.

  Este Zoho Analytics ușor de utilizat?

  Pregătirea datelor

  Zoho Analytics oferă o interfață simplă și intuitivă de glisare și plasare pentru a crea tablouri de bord în câteva minute. Zoho Analytics vă permite să preziceți valorile viitoare sau să identificați tendințele trecute și viitoare ale datelor dvs. printr-un proces simplu, fără a vă face griji cu privire la complexitatea de bază.

  Zoho CRM Plus include analize?

  Analizați campaniile de marketing pe canale.

  Zoho CRM Plus oferă rapoarte și analize detaliate și actualizate pentru fiecare tip de campanie, pentru a vă ajuta să înțelegeți ce strategie funcționează cel mai bine pentru a implica publicul și pentru a vă îmbunătăți planul de marketing în timp.

  Cum se integrează Zoho Analytics cu Zoho CRM?

  Puteți folosi suplimentul Advanced Analytics pentru a vă evalua datele CRM și pentru a crea rapoarte și tablouri de bord puternice numai dacă sunteți în Planul gratuit cu o perioadă de încercare de 15 zile. Faceți clic pe fila Rapoarte. În pagina de pornire Rapoarte, faceți clic pe linkul Analytics avansat pentru CRM. Vă va duce la Zoho Analytics.

  Cum conectez Zoho CRM la Google Analytics?

  După ce aveți extensia GAConnector instalată pentru Zoho CRM, navigați la Configurare > Spațiu pentru dezvoltatori > Formulare web. Creați un formular nou. În lista de câmpuri, veți avea opțiunea de a include câmpuri Google Analytics din GAConnector. Adăugați aceste câmpuri în formular, apoi asigurați-vă că le setați la Ascuns.

  Cum creez un spațiu de lucru în Zoho Analytics?

  Conectați-vă la Zoho Analytics, faceți clic pe butonul Importați datele aflat în colțul din dreapta sus al ecranului și selectați opțiunea Spațiu de lucru liber. Furnizați un nume și o descriere pentru spațiul dvs. de lucru și faceți clic pe Creare.

  Este Zoho certificat ISO?

  Zoho este certificat cu ISO/IEC 27017:2015 – Tehnologia informației – Tehnici de securitate – Cod de practică pentru controalele de securitate a informațiilor bazat pe ISO/IEC 27002 pentru serviciile cloud.

  Articolul precedent
  Articolul următor

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE