fbpx
17.7 C
New York City
marți, aprilie 30, 2024

Pot modifica pictogramele Font Awesome?

Pictogramele Font Awesome pot fi personalizate și mai mult folosind propriul CSS.

În plus, Cum folosesc pictogramele Font Awesome 5?
Pentru a utiliza pictogramele Font Awesome 5 gratuit, puteți alege să descărcați biblioteca Font Awesome sau vă puteți crea un cont la Font Awesome și puteți obține un cod (numit KIT CODE) pe care să îl utilizați când adăugați Font Awesome pe web. pagină.

De asemenea a fost întrebat, Cum adaugi pictograme înainte de text în CSS?
Pseudo-elementul CSS3 ::before va plasa pictograma înaintea textului linkului. În acest exemplu, selectorul de ID pentru linkul principal al meniului este #menu-link-1, pe care îl puteți vedea făcând clic dreapta pe link și alegând Inspectare în meniul browserului. De asemenea, puteți utiliza pseudo-elementul ::after pentru a plasa o pictogramă după textul linkului.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Cum creez o pictogramă de font personalizat?

Accesați site-ul aplicației IcoMoon și creați un nou proiect (colțul din dreapta sus) Adăugați pictogramele și vă rugăm să acordați atenție licenței! Odată ce ați terminat de adăugat pictograme, apăsați butonul „Generează font” (colțul din dreapta jos) Dați pictogramelor numele potrivit (deci doar textul chiar la pictogramă, nu este nevoie să schimbați codul)

Cum schimbi culoarea fontului minunat?

În mod similar, dacă doriți să schimbați culoarea pictogramei, trebuie să utilizați proprietatea „color” fie în variabila CSS „fa”, fie „fa-facebook”. Acesta va schimba culoarea elementului selectat pe site-ul dvs. web.

Font Awesome nu mai este gratuit?

Tu nu. O versiune de Font Awesome a fost și va fi întotdeauna gratuită. … Dar dacă doriți să creșteți gradul de utilizare a Font Awesome, vă puteți abona la un plan de nivel Pro Font Awesome. Acestea vă oferă o încărcare mai rapidă a pictogramelor, mai multe kituri, mai multe pictograme, mai multe instrumente și chiar suport tehnic uman real.

    Font Awesome este încă gratuit?

    Font Awesome este complet gratuit pentru uz comercial. Verificați licența.

    Pictogramele Font Awesome sunt gratuite?

    Font Awesome Free este gratuit, open source și prietenos cu GPL. Îl puteți folosi pentru proiecte comerciale, proiecte open source sau aproape orice doriți.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE