fbpx
24 C
New York City
duminică, iunie 23, 2024

Care este cel mai bun motor de căutare pentru mașini?

Autotrader

Cu zeci de ani de reputație de partea sa și cel mai extins catalog de anunțuri de mașini second hand din Marea Britanie, principalul USP al Autotrader este că este într-adevăr cel mai mare și mai vizitat site de cumpărare de vehicule din Marea Britanie.

În ceea ce privește acest, Câți kilometri sunt prea mult pentru o mașină uzată? Nu există un număr absolut de mile care să fie prea mulți pentru o mașină uzată. Dar considerați 200.000 ca o limită superioară, un prag în care chiar și mașinile moderne încep să cedeze în fața anilor de uzură.

Apoi, Care este diferența dintre Carvana și vroom? Acestea diferă prin faptul că VROOM percepe o taxă de livrare, în timp ce Carvana oferă livrare gratuită și mai multe locații de ridicare dacă vă aflați în afara zonei de acoperire a pieței lor. În plus, Carvana are, de asemenea, un inventar de peste trei ori mai mare decât VROOM.

Întrebări frecvente:

Este AutoTrader sigur?

Dacă decideți că doriți să vă vindeți mașina în mod privat, atunci AutoTrader este un loc sigur și de încredere pentru a face acest lucru. Nu numai că aveți potențialul de a primi o mulțime de vizite la anunțul dvs., dar veți avea și un control mai mare asupra informațiilor care sunt afișate decât unele dintre alternative.

De ce sunt mașinile second-hand atât de scumpe?

Cererea după blocare și deficitul de semiconductori contribuie ambele la atingerea prețurilor mașinilor rulate la un nivel fără precedent. Prețurile mașinilor rulate au crescut la un nivel fără precedent, șoferii plătind în medie mai mult decât oricând pentru a-și asigura un motor second-hand.

Ce înseamnă pisica pe o mașină?

O mașină Cat S este una care a suferit daune structurale în timpul unui accident – gândiți-vă la elemente precum șasiu și suspensie. În timp ce mașinile Cat S pot fi reparate în siguranță și puse înapoi pe drum, acestea trebuie să fie reînregistrate la DVLA.

Este un kilometraj mic mai bun decât vârsta?

Cu cât vehiculul este mai vechi, cu atât valorează mai puțin. Din nou, pentru că este mai probabil să aibă nevoie de reparații la un moment dat, dar și pentru că va rămâne în urmă standardelor modelelor mai noi. În cele din urmă, vârsta mașinii și kilometrajul contează ambele atunci când cumpărați o mașină uzată.

O mașină de 10 ani este prea veche?

O mașină veche de 10 ani sau un vehicul cu peste 200.000 de mile este deja considerată o mașină veche. … Dacă mașina nu a depășit trei ani și este sub 25.000 de mile, este totuși considerată nouă.

    Este kilometrajul mai important decât vârsta?

    Când cumpărați o mașină uzată, se rezumă la două lucruri – milele de pe vehicul și vechimea acestuia. Vehiculele uzate mai noi costă de obicei mai mult decât cele mai vechi, deoarece au de obicei mai puțină uzură. Și mașinile rulate cu kilometraj mai mic costă de obicei mai mult decât cele cu kilometraj mai mare.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE