fbpx
21.1 C
New York City
miercuri, mai 22, 2024

Cât costă urmărirea strămoșilor?

Un proiect standard de cercetare începe de la 2.700 USD, ceea ce asigură 20 de ore de timp profesional. Spune-ne ce știi deja și ce speri să înveți, iar noi o vom lua de acolo, găsind și confirmând cât mai multe detalii despre fiecare strămoș din arborele tău genealogic.

Pe lângă asta, Poți plăti pe cineva să-ți facă arborele genealogic?
Angajați un genealog profesionist pentru cercetarea în istorie familială. S-ar putea să nu aveți timp să vă cercetați propria istorie a familiei și v-ați putea dori să folosiți experiența și cunoștințele unui genealog profesionist. … De asemenea, s-ar putea să vă ajute dacă ați ajuns într-un punct mort în propria cercetare a arborelui genealogic.

  De asemenea a fost întrebat, Cât costă un genealog?
  Majoritatea genealogiștilor profesioniști percep o rată orară pentru cercetare sau muncă similară. Tarifele pe oră pot varia de la 30 USD la 40 USD pe oră la mult peste 200 USD pe oră, în funcție de experiență, locație, tip de proiect și utilizări, cerere, constrângeri de timp și alți factori.

  Întrebări frecvente:

  Cum pot afla de unde provine familia mea?

  Dacă strămoșul tău a emigrat în Statele Unite, ar trebui căutate, printre altele, bazele de date de la Arhivele Naționale, Ancestry și FamilySearch. Pentru alte țări, o căutare pe Google a țării de origine a strămoșilor dvs. și a „imigrației” ar trebui să vă ajute să găsiți resurse excelente.

  Cum pot să-mi cunosc rădăcinile?

  Modul de a obține o experiență în stil Finding Your Roots este să angajezi un genealog profesionist. Un genealog profesionist este persoana care vă va construi arborele genealogic folosind înregistrările cu care sunteți familiarizați din emisiune, cum ar fi recensămintele și registrele vitale.

  Ce sunt documentele de genealogie?

  Genealogiștii folosesc interviuri orale, înregistrări istorice, analize genetice și alte înregistrări pentru a obține informații despre o familie și pentru a demonstra rudenia și descendența membrilor acesteia. Rezultatele sunt adesea afișate în diagrame sau scrise ca narațiuni.

  Cât de departe îți poți urmări strămoșii?

  În timp ce indicii te duc de generații în urmă, AncestryDNA analizează și mai adânc trecutul tău – până la 1.000 de ani – și îți arată de unde probabil au venit strămoșii tăi, dezvăluind originile tale etnice. AncestryDNA vă poate conecta și cu veri îndepărtați pentru a le adăuga la arborele dvs. genealogic.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE