fbpx
9.3 C
New York City
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Cât de mari ar trebui să fie pictogramele UX?

Dimensiunea recomandată a pictogramei pentru dispozitivele mobile este de 1 cm pe 1 cm, o țintă ideală pentru atingerea cu degetul. Icoanele sunt universale. Semnificația pictogramelor poate fi ușor de înțeles, chiar dacă utilizatorii nu vorbesc limba dvs. Icoanele sunt atrăgătoare din punct de vedere estetic.

De asemenea întrebarea este, Ce dimensiune ar trebui să aibă pictogramele UX? Pictogramele au fost concepute pentru a funcționa cel mai bine în patru dimensiuni: 16px, 20px, 24px și 32px.

De asemenea întrebarea este, Cât de mari ar trebui să fie pictogramele pe UX mobil? Pictogramele aplicației

Android se așteaptă ca pictogramele produselor să fie furnizate la 48 dp, cu marginile la 1 dp. Când creați pictograma, mențineți măsura de 48 de unități, dar scalați-o la 400% la 192×192 dp (marginea devine 4dp).

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Ce dimensiune ar trebui să creez pictograme?

Sfat rapid: dacă sunteți la începutul drumului dvs. ca designer de pictograme, vă recomand să evitați cele mai mici dimensiuni de pictogramă, deoarece sunt mult mai dificil de lucrat cu acestea. Grilele de 64 – 96 px ar trebui să fie punctul ideal! Faceți întotdeauna pictogramele la aceeași dimensiune în care vor fi folosite.

Ce dimensiune ar trebui să aibă pictogramele aplicației?

Android recomandă ca dimensiunea inițială a aplicației să fie de 864×864 pixeli, deoarece va facilita modificarea designului, dacă este necesar. Cu toate acestea, majoritatea dispozitivelor vor folosi 36×36, 48×48, 72×72 sau 96×96 pixeli. (Rețineți că pictogramele aplicațiilor Android trebuie salvate ca fișiere PNG, nu JPEG).

Cât de mari ar trebui să fie pictogramele pe site-uri web?

Pentru utilizarea web, oricare dintre dimensiunile standard / cele mai utilizate dimensiuni 24, 32, 48, 64 sau 96 este în regulă. Pe măsură ce tot mai multe dispozitive au afișaje de înaltă rezoluție, orientarea perfectă a pixelilor devine din ce în ce mai puțin importantă.

Cât de mari ar trebui să fie pictogramele SVG?

Pictograma dvs. poate avea dimensiuni ușor diferite – poate fi 32x36px sau poate 34x30px. Cealaltă modalitate este să păstrați pânza astfel încât rezultatul să fie pictograma de 36x36px, indiferent de ce se întâmplă în interior.

Pictogramele sunt bune pentru UX?

Când pictogramele sunt utilizate corect, acestea aduc multe beneficii UX și de utilizare. Iată cinci motive pentru care ar trebui să încorporați pictograme în experiența dvs. de utilizator: Pictogramele sunt ușor de recunoscut. Dacă utilizați pictograme comune în design-ul dvs., publicul dvs. le va recunoaște instantaneu, ajutând la navigare și la sarcini.

Cât de mare ar trebui să fie butonul UI?

Cea mai mare precizie a fost găsită cu butoanele între 42-72 de pixeli. Aceasta înseamnă că 42 de pixeli este valoarea minimă și 72 de pixeli este dimensiunea maximă a butonului care este cea mai optimă pentru utilizatori.

Pictogramele ar trebui să fie pătrate?

În mod ideal, ar trebui să fie plasate vizual într-un pătrat imaginar. Dacă acest lucru nu este posibil, atunci puteți adăuga mici detalii pentru a echilibra compoziția. Sau plasați pictogramele într-un chenar pătrat/cerc.

Ce face un design bun de pictogramă?

Icoanele grozave sunt comunicative și memorabile. Cel mai simplu și mai eficient mod de a atinge acest echilibru este să încorporezi metafore vizuale ușor de înțeles – chiar și clișee vizuale – în designul tău. Apoi, le puteți relua într-un mod care este distinctiv și de neuitat.

Cum clasificați pictogramele?

Există diferite moduri de clasificare a stilurilor de pictograme; puteți privi subiectul, paleta de culori, dimensiunea, epoca, modul în care a fost creat, contextul cultural, estetica și multe altele.

Care este dimensiunea normală a pictogramei?

Dimensiunea cea mai frecvent utilizată din această listă este „24 x 24′”, deoarece este o dimensiune standard pentru meniuri din Windows 7 și software terță parte. Atunci când creați fișiere ICO special pentru meniuri, mai degrabă decât pictogramele aplicațiilor, 16 x 16, 24 x 24 și 32 x 32 sunt cele mai comune trei dimensiuni utilizate.

Ce dimensiune ar trebui să aibă logo-ul cu antet?

Dimensiuni esențiale ale logo-ului pentru afacerea dvs. mică:

Dimensiunea siglei antet: 300 x 120 px (sau dimensiuni similare) Sigla pentru subsolul documentelor: 200 x 70 px (sau dimensiuni similare) Sigla pentru Semnătura e-mail: 300 x 70 px (sau dimensiuni similare)

Ce dimensiune ar trebui să aibă fișierele SVG?

Direct din editor, SVG are deja una dintre cele mai mici dimensiuni de fișier, de 4,75 KB (am folosit vecta.io, rezultatele dvs. pot varia). După ce a trecut prin optimizatorii SVG, Nano oferă cea mai mică dimensiune de fișier la 2,72 KB pentru economii de 42,7%.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE