fbpx
25.5 C
New York City
luni, aprilie 15, 2024

Câte seturi de anunțuri poți avea pe Facebook?

Puteți avea până la 5.000 de seturi de anunțuri. Puteți avea până la 5.000 de campanii.

Având în vedere acest lucru, Puteți avea mai multe anunțuri într-un set de anunțuri?
1. Seturile de anunțuri concurează între ele, dar anunțurile din cadrul unui set de anunțuri nu concurează. … Dacă difuzați reclame către populații identice, totuși, puteți pune mai multe anunțuri în același set de anunțuri, iar acele anunțuri nu vor concura unele cu altele.

  Ținând cont de acest lucru, Pot muta un anunț într-un alt set de anunțuri?
  Copiați sau mutați anunțurile într-un alt cont

  În vizualizarea ierarhică, selectați grupul de anunțuri care conține anunțurile pe care doriți să le copiați sau să le mutați. Faceți clic pe fila corespunzătoare din fila Anunțuri. Selectați unul sau mai multe anunțuri. Accesați meniul Editare > Copiați sau tăiați pentru a copia sau tăia anunțurile.

  Întrebări frecvente:

  Câte conturi de reclame Facebook ar trebui să am?

  Puteți fi administrator, agent de publicitate sau analist pentru până la 25 de conturi de anunțuri dacă proprietarul sau administratorul contului vă oferă acele permisiuni.

  Ce este Learning Limited în reclamele Facebook?

  Un set de anunțuri devine limitat de învățare atunci când este puțin probabil să primească aproximativ 50 de evenimente de optimizare în săptămâna de la ultima modificare semnificativă. Acest diagnostic se poate întâmpla oricând după ce creați un set de anunțuri sau faceți o modificare semnificativă a unuia existent.

  Ce este limita de anunțuri?

  Ca urmare, Google poate stabili uneori o limită a numărului de anunțuri pe care contul dvs. AdSense le poate afișa. … Aceasta poate fi o limită temporară de difuzare a anunțurilor în timp ce vă cunoaștem și evaluăm calitatea traficului dvs. sau poate fi din cauză că am identificat probleme de trafic nevalide în contul dvs. AdSense.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE