fbpx
21.6 C
New York City
duminică, mai 19, 2024

Ce aplicație este populară în Brazilia?

WhatsApp este cea mai populară aplicație mobilă din Brazilia.

De asemenea oamenii întreabă, Ce aplicație de chat este folosită în Brazilia?
Un studiu a arătat că cea mai populară aplicație de mesagerie din Brazilia este WhatsApp. Cercetările efectuate de Ilumeo și NovaSB au arătat că peste 95% dintre utilizatorii de internet brazilieni au folosit aplicația. Aceasta a fost urmată îndeaproape de Facebook în proporție de 87%, înainte de o scădere la 50% dintre utilizatorii care folosesc Skype.

În mod similar, WhatsApp este popular în Brazilia?
Aproximativ 98% dintre proprietarii de smartphone-uri chestionați în Brazilia în ianuarie 2021 au declarat că au instalat WhatsApp pe dispozitivele lor mobile. Telegram s-a clasat pe locul al doilea, 45% dintre respondenți fiind instalat, față de 13% cu doi ani mai devreme.

Întrebări frecvente:

Legendele mobile sunt populare în Brazilia?

Nimeni nu ocupă genul MOBA mobil în Brazilia.

Privind cele mai populare două MOBA-uri mobile din 2020, vedem că ML:BB se concentrează mai mult pe Asia de Sud-Est (Indonezia, Filipine, Singapore, Myanmar, Malaezia), în timp ce Arena of Valor este cea mai populară în Vietnam.

Tinder este popular în Brazilia?

Tinder este o afacere mare în Brazilia: are una dintre cele mai mari piețe de utilizatori din lume, a doua după Statele Unite. În timp ce Tinder este de departe cea mai folosită aplicație de întâlniri, altele sunt încă utilizate în mod obișnuit, cum ar fi Bumble și Happn.

Ce rețele sociale este folosită în Brazilia?

În timpul unui sondaj din 2017 efectuat în Brazilia, peste nouă din zece utilizatori de internet participanți au declarat că au folosit WhatsApp. Între timp, aproximativ 86 și 60% dintre respondenți au menționat Facebook și, respectiv, Instagram.

Instagram este popular în Brazilia?

Brazilia s-a clasat pe locul trei, cu aproape 120 de milioane de utilizatori Instagram, înaintea Indoneziei, cu o audiență de 99,15 milioane de utilizatori.

Pinterest este popular în Brazilia?

46 de milioane de oameni din Brazilia folosesc Pinterest pentru a găsi idei. … „Brazilia este una dintre cele mai mari piețe ale Pinterest în afara SUA”, a declarat Jon Kaplan, Global Head of Sales la Pinterest. „Amploarea noastră, împreună cu mentalitatea unică a oamenilor de pe Pinterest, face ca publicul nostru să fie incredibil de valoros pentru marketeri.

  Reddit este popular în Brazilia?

  În 2021, baza de utilizatori Reddit din Brazilia se ridică la aproximativ 7,66 milioane de utilizatori. Se estimează că numărul utilizatorilor Reddit din Brazilia va crește la 7,79 milioane de utilizatori până în 2025.

  Este Badoo popular în Brazilia?

  Badoo. O aplicație și site de întâlniri populare în toată America de Sud, Badoo este o opțiune bună dacă vrei să te întâlnești în mod obișnuit (citește: conectare). Calitatea meciurilor tale nu este la fel de bună ca pe ParPerfeito și BrazilCupid, dar Badoo atrage cu siguranță niște braziliene extrem de fierbinți.

  Brazilia folosește Hangouts?

  Cele 25 de țări în care noua funcție Hangouts este accesibilă includ Australia, Belgia, Brazilia, Canada, China, Republica Dominicană, Franța, Germania, India, Indonezia, Irlanda, Italia, Japonia, Mexic, Țările de Jos, Norvegia, Peru, Polonia, Rusia, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Elveția, Marea Britanie și SUA

  Este Viber disponibil în Brazilia?

  Indiferent unde vă aflați, cu Viber Out puteți efectua apeluri de calitate către Brazilia. Apelați orice număr din Brazilia – fix sau mobil! – incepand de la doar 2,1 ¢ pe minut.

  Unde este WhatsApp cel mai popular?

  Potrivit eMarketer, India are mai mulți utilizatori WhatsApp decât orice altă țară, cu 390,1 milioane de utilizatori activi lunar. Baza combinată de utilizatori situată în primele 3 țări WhatsApp depășește jumătate de miliard, cu 573,6 milioane de utilizatori activi lunar cu sediul în India, Brazilia și SUA.

  De ce folosește Brazilia WhatsApp?

  Brazilia nu are infrastructură de telecomunicații și cotă de piață competitivă care face ca serviciile de comunicații să fie accesibile, iar aplicația gratuită permite utilizatorilor brazilieni să ocolească serviciile costisitoare de mesagerie. „În timpul pandemiei, [WhatsApp] a devenit locul unde se face totul”, spune Grohmann.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE