fbpx
10.5 C
New York City
duminică, aprilie 21, 2024

Ce este comunitatea figma?

Comunitatea Figma, lansată în versiune beta, este un spațiu public în care acum puteți publica fișiere de design live pe care oricine din lume le poate inspecta, remix și din care învăța. Spațiul tău de lucru Figma, reproiectat în jurul oamenilor din echipa ta, face mai ușor pentru oricine să descopere cele mai importante lucrări și proiecte.

La fel, Este comunitatea Figma de utilizat gratuit?
Creative Commons. Figma oferă oricăror creatori de fișiere care publică comunității Figma o licență de atribuire 4.0 Internațional (CC BY 4.0). Aceasta nu este o licență de domeniu public. Aceasta înseamnă că membrii comunității pot partaja și adapta conținutul oricăror fișiere partajate în comunitate.

Având în vedere acest lucru, Cum accesez comunitatea Figma?
Deschideți Figma în browserul de fișiere. Faceți clic pe fotografia de profil din dreapta sus pentru a deschide meniul contului. Selectați Profilul comunității pentru a vă deschide profilul în browserul de fișiere.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Pentru ce se folosește Figma?

Pur și simplu, Figma este un instrument digital de proiectare și prototipare. Este o aplicație de design UI și UX pe care o puteți utiliza pentru a crea site-uri web, aplicații sau componente mai mici ale interfeței cu utilizatorul care pot fi integrate în alte proiecte.

Cum măriți cu mouse-ul pe Figma?

Folosiți trackpad-ul sau mouse-ul pentru a micșora pe tabla albă: Mouse: țineți apăsat ⌘ Command (Mac) sau Ctrl (Windows) și derulați rotița mouse-ului în sus pentru a mări sau în jos pentru a micșora.

Cum partajați o comunitate pe Figma?

Faceți clic pe butonul Partajare din bara de instrumente. Selectați fila Publicați în comunitate din partea de sus a modului. Faceți clic pe Publicați actualizarea pentru a deschide modulul de publicare. Adăugați sau actualizați titlul, descrierea, etichetele și publicați ca setări (opțional).

Cum îmi partajez contul Figma?

Dacă vă aflați într-un fișier de design Figma, deschideți pagina și selectați cadrul de nivel superior pe care doriți să îl afișeze încorporarea (opțional). Faceți clic pe butonul Partajare din bara de instrumente. Faceți clic pe setarea de partajare a linkurilor. Selectați Oricine cu un link pentru a permite oricui să acceseze fișierul utilizând linkul la fișier.

Câte pluginuri Figma există?

După doar 6 săptămâni în versiune beta, acum avem peste 40 de plugin-uri publice disponibile pentru comunitatea Figma – cu mai multe adăugate în fiecare zi. Puteți răsfoi toate pluginurile chiar în produsul Figma. Instalarea unui plugin necesită un singur clic. În fișierul dvs. de design, faceți clic dreapta pentru a trage toate pluginurile disponibile.

Ce este Figma Reddit?

Figma este de fapt un instrument de proiectare a interacțiunii pentru ux sau designeri de produse.

Cine deține Figma?

Dylan Field, cofondatorul și CEO-ul Figma, reflectă asupra călătoriei și surprizelor acesteia, precum și asupra puterii browserului de a face designul accesibil tuturor.

Ce este animeul Figma?

Seria Figma (フィグマ) este o linie japoneză de figurine de acțiune produsă de Max Factory și distribuită de Good Smile Company. … Fiecare figma vine cu diverse accesorii, cum ar fi plăci frontale și mâini interschimbabile și alte piese opționale.

  Puteți descărca o prezentare de la Figma?

  Pitchdeck Presentation Studio este un plugin Figma care vă permite să exportați direct diapozitivele în . pdf, . ppt, sau. … Ce este și mai tare, textul diapozitivelor exportate va fi editabil și puteți adăuga note de difuzor sau animații de tranziție.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE