fbpx
12.4 C
New York City
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Ce este un instrument de căutare pe desktop?

Instrumentele de căutare desktop caută în fișierele computerului propriu ale utilizatorului, spre deosebire de căutarea pe Internet. Aceste instrumente sunt concepute pentru a găsi informații pe computerul utilizatorului, inclusiv istoricul browserului web, arhivele de e-mail, documente text, fișiere de sunet, imagini și videoclipuri.

Având în vedere acest lucru, Care este instrumentul de căutare avansată din Windows 10? În Windows 10, puteți căuta fișiere și alt conținut folosind instrumentul de căutare încorporat din bara de activități. Dar puteți căuta și fișiere direct prin File Explorer. Odată cu actualizarea Windows 10 noiembrie 2019, Microsoft a integrat Windows Search în File Explorer.

La fel, Există un înlocuitor pentru Google Desktop? Cea mai bună alternativă este Everything, care este gratuit. Alte aplicații grozave precum Google Desktop sunt Rainmeter (gratuit, cu sursă deschisă), Alfred (Freemium), Albert (gratuit, cu sursă deschisă) și Cerebro (gratuit, cu sursă deschisă).

Întrebări frecvente:

Care este numele instrumentului de căutare în Windows 10?

Odată cu actualizarea Windows 10 noiembrie 2019, Microsoft a integrat Windows Search în File Explorer. Aceasta înseamnă că puteți face clic sau introduce un cuvânt cheie în câmpul de căutare, iar File Explorer va sugera fișiere pe baza termenului dvs. de căutare.

Care este cea mai recentă ediție de Windows?

Din octombrie 2021, cea mai recentă versiune de Windows pentru computere și tablete este Windows 11, versiunea 21H2. Cea mai recentă versiune pentru dispozitivele încorporate este Windows 10, versiunea 21H1. Cea mai recentă versiune pentru computere server este Windows Server 2022, versiunea 21H2.

Mai este disponibil Google Desktop Search?

Căutarea Google Desktop întreruptă

Deși este încă disponibil pentru descărcare de pe unele site-uri, actualizările și asistența pentru utilizatori au fost, de asemenea, întrerupte, ceea ce face ca utilizarea instrumentului să fie riscantă. Totuși, nu trebuie să intrați în panică.

Cum deschid instrumentele de căutare în Windows 10?

Pentru a vă scufunda în Căutare, faceți clic pe câmpul Căutare din stânga barei de activități. Fereastra Căutare vă arată cele mai recente documente și alte fișiere, precum și cele mai bune aplicații – puteți face cu ușurință clic pe un fișier recent sau pe o aplicație de top pentru a o deschide (Figura A).

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE