fbpx
7.6 C
New York City
duminică, aprilie 21, 2024

Ce motor de căutare este folosit în Marea Britanie?

Conform cifrelor lunare adunate de un instrument de analiză a traficului web de la până la , Google este de departe cel mai popular motor de căutare din Marea Britanie. În acea lună, Bing avea o cotă de piață de aproximativ 9,6% pe locul doi, urmată de Yahoo! cu aproximativ 2,4 la sută.

Pe lângă asta, Ce motor de căutare este folosit în Londra?
Google a avut de departe cea mai mare cotă de piață, cu 86,31% din piața motoarelor de căutare pentru desktop, tablete și console din Marea Britanie. După Google a venit Bing cu o cotă de piață de 9,61%, urmată de Yahoo! motorul de căutare cu 2,36 la sută și DuckDuckGo cu 1,01 la sută.

La fel, Cine folosește Bing UK?
De exemplu, Bing, motorul de căutare deținut de Microsoft, controlează de fapt aproximativ 25% din cota de piață din Marea Britanie, cu peste 900 de milioane de căutări lunare efectuate.

Întrebări frecvente:

Ce motor de căutare folosește Europa?

Cota de piață a motoarelor de căutare în funcție de țară

În Spania și în majoritatea țărilor din Europa și America Latină, Google este principalul motor de căutare, urmat de Yahoo! și Bing. Peste 90% din căutările din Europa se fac prin Google. Spania, cu 98%, este una dintre țările europene în care Google este cel mai popular.

Marea Britanie folosește google?

Oamenii din Marea Britanie folosesc instrumentele Google – cum ar fi Căutarea, Maps, Gmail și YouTube – în moduri unice pentru a-și îmbunătăți viața în fiecare zi. Google și-a deschis primul birou în Marea Britanie în 2003.

Este folosit Yandex în Marea Britanie?

6) Yandex. Yandex, la fel ca Baidu, nu este un motor de căutare care va fi binecunoscut în Marea Britanie, dar este un jucător uriaș în Rusia, ajungând Google la cea mai mare cotă de piață, cu puțin peste 52%, comparativ cu Google, cu 43%.

Ce motor de căutare este folosit în Spania?

Google este de departe cel mai popular dintre motoarele de căutare spaniole, reprezentând 97% din toate căutările din țară. Bing se situează pe locul doi, cu o cotă de 2% din piața de căutare, urmată de Yahoo pe locul trei, cu 1%.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE