fbpx
16.1 C
New York City
luni, mai 20, 2024

Ce procent din traficul web provine de la motoarele de căutare?

Niciodată nu a fost mai important să investești în SEM și SEO. Statisticile arată că motoarele de căutare generează 93% din tot traficul web. Dacă nu sunteți găsit în rezultatele motoarelor de căutare sau site-ul dvs. nu este clasat pentru cuvintele cheie care au legătură cu afacerea dvs., este posibil să pierdeți o mulțime de trafic valoros.

Ținând cont de acest lucru, Ce procent din trafic ar trebui să provină din căutarea organică?
În ciuda creșterii rezultatelor fără clicuri, un nou studiu (. pdf) de la BrightEdge spune că căutarea organică și plătită oferă încă mult mai mult trafic către site-uri web decât alte canale, inclusiv publicitate socială și display. Compania a descoperit că căutarea plătită și cea organică sunt responsabile pentru „68% din tot traficul pe site-ul care poate fi urmărit”.

În mod similar, Ce procent din traficul de internet este mobil 2021?
Mobilul reprezintă aproximativ jumătate din traficul web din întreaga lume. În al patrulea trimestru al anului 2021, dispozitivele mobile (excluzând tabletele) au generat 54,4% din traficul global de site-uri web, oscilând în mod constant în jurul pragului de 50% de la începutul anului 2017, înainte de a-l depăși constant în 2020.

Întrebări frecvente:

Ce procent din populație folosește Google?

Cele patru miliarde de utilizatori Google în 2019 reprezintă aproximativ 52% din întreaga populație a lumii.

Cât timp petrec oamenii pe motoarele de căutare?

„Cei care căutau informații pe google.com au petrecut 10:56 minute într-o sesiune medie și au petrecut aproximativ 8:23 minute pe bing.com pe sesiune medie în ultimele 12 luni în SUA pe desktop și pe web mobil, potrivit datelor. Date similare Web. Cu toate acestea, Google a pierdut timp cu cei care caută.

Cât de mult trafic pe site vine de pe rețelele sociale?

În general, vizitele pe site-uri de pe rețelele sociale au reprezentat peste 4% din tot traficul pe site și 5% din toate vizitele pe mobil în primul trimestru, noi maxime conform raportului.

Cât de mult trafic web ar trebui să provină din rețelele sociale?

Obțineți mai mult trafic direct decât media, la 39,39% din traficul total (față de 27,49% pentru toate nișele). Obțineți puțin mai mult trafic pe rețelele sociale decât media, la 7,40% din traficul total (față de 6,44% pentru toate nișele).

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE