fbpx
9.3 C
New York City
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Poti suna direct dintr-un anunt pe facebook?

Reclamele Facebook clic pentru apelare au CTA specifică „Apelați acum”. Când utilizatorii dau clic pe acest buton, se deschide tastatura de apelare de pe telefoane, pre-populată cu numărul dvs. de afaceri. Aceasta înseamnă că clienții potențiali vă pot contacta afacerea direct de pe platforma Facebook.

Ținând cont de acest lucru, Puteți suna dintr-un anunț pe Facebook?
Când oamenii văd anunțul, pot atinge butonul imagine, videoclip sau Apelați acum pentru a vă apela direct compania.

La fel, Cum fac apeluri publicitare pe Facebook?
Odată ce setările pentru audiență, destinații de plasare și optimizare sunt acolo unde doriți să fie acestea la nivelul setului de anunțuri, mergeți la nivelul de anunț și selectați opțiunea „Apel telefonic” din zona Destinație. Aici, veți selecta codul de țară din meniul derulant și veți introduce numărul de telefon.

Întrebări frecvente:

Cum adaug numărul meu de telefon la reclamele Facebook?

Adăugarea numărului dvs. de urmărire pe Facebook

După ce v-ați conectat la contul dvs. Facebook, selectați săgeata în jos din meniul din dreapta sus și selectați Creare reclame. Alegeți Conștientizarea locală ca obiectiv de marketing. Selectați afacerea pe care doriți să o promovați. Derulați în jos și selectați Apelați acum ca apel la acțiune.

Cum funcționează clic-pentru-apel?

În forma sa cea mai de bază, tehnologia click-to-call funcționează prin faptul că utilizatorul final îi introduce numărul de telefon și solicită un apel. Un serviciu intermediar apelează apoi utilizatorul final și alt terț și inițiază o conversație între cele două părți.

Ce este un anunț clic-pentru-apel?

Clic-pentru-apel se referă la un tip de anunț Google Ads (fost AdWords) care, atunci când se dă clic, apelează direct compania, în loc de link-ul către site-ul lor. Aceste anunțuri se pot afișa numai pe dispozitive mobile; prin urmare, ele sunt vitale pentru campaniile de marketing mobil.

Ce se întâmplă când dai clic pe un anunț Facebook?

Când cineva face clic pe anunțul dvs., va ajunge la destinația pe care o alegeți în funcție de obiectivul pe care îl alegeți. Anunțul dvs. poate trimite persoane la: Pagini, aplicații sau evenimente pe care le administrați pe Facebook.

Care sunt chemarea la acțiuni în reclamele Facebook?

Un anunț cu îndemn promovează butonul de îndemn al paginii dvs. Butonul încurajează oamenii să întreprindă o acțiune importantă pentru afacerea dvs., cum ar fi rezervarea de întâlniri sau cumpărături pe site-ul dvs. De exemplu, dacă adăugați butonul Cumpără acum pe Pagina ta, butonul îi încurajează pe oameni să facă cumpărături.

Unde este butonul de îndemn pe Facebook?

Pentru a adăuga un buton CTA, începeți pe Pagina dvs. Sub fotografia de copertă a paginii dvs., faceți clic pe Adăugați un buton. Veți vedea o secțiune Previzualizare în partea de sus care arată cum ar arăta butonul dvs. Selectați un buton pentru a vedea cum va arăta.

Cum pot vorbi cu o persoană live pe Facebook?

Răspuns- Pentru a desfășura o sesiune de chat live cu Facebook, trebuie doar să accesați pagina oficială de asistență. După ce ați accesat pagina oficială de asistență. Trebuie să atingeți opțiunea „Conversați cu un reprezentant”. Pe măsură ce atingeți, reprezentantul opțiunii live se conectează cu dvs.

Facebook are un birou în Marea Britanie?

Sediul central din Londra este cel mai mare hub de inginerie al Facebook în afara țării lor de origine, în SUA. Sediul din Marea Britanie lucrează la produse globale și la dezvoltarea de start-up-uri tehnologice. … Aflați mai multe despre procesul de aplicare și interviu pe Facebook.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE