fbpx
22.1 C
New York City
miercuri, mai 22, 2024

Ce tip de motor de căutare este jstor?

Conținând inițial numere digitizate ale revistelor academice, acum cuprinde cărți și alte surse primare, precum și numere curente ale revistelor din științe umaniste și sociale. Oferă reviste complete.

În mod similar, Ce tip de sursă este JSTOR? JSTOR oferă acces la peste 12 milioane de articole de reviste, cărți, imagini și surse primare în 75 de discipline. Vă ajutăm să explorați o gamă largă de conținut academic printr-o platformă puternică de cercetare și predare.

În ceea ce privește acest, Ce tip de motor de căutare este căutarea academică? Google Scholar este un motor de căutare academic și este numărul unu clar când vine vorba de motoarele de căutare academice. Este puterea căutărilor Google aplicată lucrărilor de cercetare și brevetelor.

Întrebări frecvente:

Ce tip de sursă este JSTOR Daily?

JSTOR este o bibliotecă digitală pentru savanți, cercetători și studenți de toate tipurile, care oferă acces la peste 12 milioane de articole de reviste academice, cărți, imagini, colecții contribuite și surse primare în 75 de discipline.

Este JSTOR considerat o bază de date?

JSTOR Jurnalele

Această bază de date conține toate colecțiile de jurnal de arhivă și conținutul actual al programului de burse disponibile pe JSTOR.

Este JSTOR o sursă academică?

În timp ce toate informațiile din JSTOR sunt păstrate la un standard academic, nu toate publicațiile se califică din punct de vedere tehnic ca fiind revizuite de colegi.

Este JSTOR o sursă secundară?

JSTOR oferă milioane de surse primare în patru colecții, susținând cercetarea și predarea în științe umaniste, științe sociale și științe.

Ce poți găsi pe JSTOR?

JSTOR include în general tot conținutul de la articole, cărți și pamflete, de la copertă la copertă. Acest lucru face posibilă căutarea materialelor din față și din spate, scrisori către editor, reclame și alte tipuri de materiale, împreună cu articole academice și capitole de carte.

Este jstor daily o sursă academică?

JSTOR Daily este o revistă online care oferă context academic și fundal pentru știri și subiecte curente. Toate poveștile leagă la conținutul de pe JSTOR, care este deschis tuturor din reviste.

Ce înseamnă literele JSTOR?

JSTOR” înseamnă „Journal Storage” și este o arhivă electronică a revistelor de top din multe discipline academice. … Fondată în 1995, JSTOR conține acum numere anterioare digitalizate de aproximativ 2.000 de reviste academice de la aproximativ 900 de editori standard din aproximativ 50 de discipline.

  Este ProQuest o bază de date?

  De aceea, bazele de date cuprinzătoare ale ProQuest sunt unele dintre cele mai utilizate în biblioteci din lume. … Bazele de date ProQuest oferă o varietate de conținut, deservesc o gamă largă de utilizatori, acceptă toate formele de predare și învățare și ajută bibliotecile să-și atingă obiectivele bugetare.

   Este Academic Search Complete o bază de date?

   Descriere: O bază de date academică, multidisciplinară, care oferă indexări și rezumate pentru mii de reviste și alte publicații. Academic Search Complete include acces la text complet la reviste revizuite de colegi, precum și indexare și rezumate pentru reviste, monografii, rapoarte și lucrări ale conferințelor.

   Ce tip de motor de căutare este Yahoo?

   Yahoo! Search este un serviciu de căutare pe Internet oferit de site-ul american Yahoo!. Din 2009, folosește motorul de căutare Bing de la Microsoft pentru a afișa rezultatele căutării pe web.

   Ce este JSTOR și ProQuest?

   JSTOR este una dintre multele opțiuni directe ale editorilor disponibile pentru achiziție pe platforma de comandă online ProQuest OASIS folosită de mult timp de bibliotecari pentru a selecta și achiziționa conținut academic, iar piața de ultimă generație Rialto construită pentru a unifica și eficientiza fluxurile de lucru de selecție și achiziție pentru bibliotecile academice.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE