fbpx
19.5 C
New York City
miercuri, aprilie 24, 2024

Cum activez căutarea vizuală pe iPhone-ul meu?

Accesați Setări și apoi General și apoi Actualizare software. Vi se va spune că sistemul de operare este actualizat sau vi se va solicita să descărcați cea mai recentă actualizare. Visual Lookup funcționează cu fotografiile existente în biblioteca dvs., precum și cu fotografiile de pe Web prin Safari și cu fotografiile conținute în e-mailurile din aplicația Mail și textele din aplicația Mesaje.

În plus, Cum activez căutarea vizuală?
Siri Look Up nu este activat

Pentru a activa acest lucru: Mergeți la Setări, apoi derulați în jos la Siri și Căutare. Sub Conținut de la Apple, activează comutatorul pentru Afișare în Căutare.

În plus, Poți să faci o poză și să o faci pe Google?
Puteți folosi Google Lens pentru a identifica obiecte din lumea reală cu camera dvs. și pentru a găsi informații despre plante, animale, repere, restaurante, produse și multe altele. Pentru a utiliza Google Lens cu camera și Asistentul Google, trebuie să aveți un telefon Android.

Întrebări frecvente:

Pot găsi pe cineva pe Facebook cu o poză?

În bara de căutare, în stânga, veți vedea o pictogramă mică pentru cameră. Când îl atingeți, un meniu drop-down ar trebui să spună „Căutare după imagine”. Faceți clic pe asta. Ar trebui să vedeți două opțiuni: Lipiți adresa URL a imaginii sau Încărcați.

Puteți face căutare inversă de imagini pe iPhone?

Cel mai bun și mai ușor mod de a efectua o căutare inversă a imaginilor pe iPhone sau iPad este să utilizați aplicația Google Chrome. Odată ce ați descărcat aplicația, efectuarea unei căutări inverse a imaginilor este incredibil de ușoară. … Se va deschide rapid o fereastră pop-up care spune „Căutați imaginea copiată”. Atingeți-l.

  Cum pot găsi pe cineva pe Facebook fără să-i cunosc numele?

  Dacă aveți acces la profilul social sau adresa de e-mail a cuiva, dar nu îi cunoașteți numele, încercați să căutați același nume de utilizator sau un nume de utilizator similar cu adresa de e-mail pe alte rețele sociale pentru a vedea dacă puteți găsi mai multe profiluri asociate cu el .

  Cum caut pe cineva pe Facebook după nume?

  Introdu numele complet al persoanei în caseta de căutare. Faceți clic pe Vezi mai multe în partea de jos a meniului de căutare. Meniul de căutare se extinde pentru a dezvălui noi opțiuni de căutare. Deci, dacă tastați Jane Smith și apoi faceți clic pe Vezi mai multe, acum puteți căuta fie Persoane numite Jane Smith, Pagini numite Jane Smith, fie Locuri numite Jane Smith.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE