fbpx
21.6 C
New York City
duminică, mai 19, 2024

Cum funcționează algoritmul de căutare YouTube?

Algoritmul YouTube selectează videoclipuri pentru spectatori având în vedere două obiective: să găsească videoclipul potrivit pentru fiecare spectator și să-i ademenească să vizioneze în continuare. … unul care selectează videoclipuri pentru pagina de pornire YouTube; unul care clasifică rezultatele pentru orice căutare dată; și. unul care selectează videoclipuri sugerate pentru ca spectatorii să le vizioneze în continuare.

  Având în vedere acest lucru, Cum funcționează algoritmul YouTube Quora? Ce este algoritmul YouTube? – Quora. Cu cuvinte simple, algoritmul YouTube este un program autonom care decide ce videoclip trebuie transmis publicului youtube, ce videoclipuri ar trebui să apară pe feedul unui utilizator, ceea ce l-ar face pe utilizator să petreacă mai mult timp pe platforma sa.

  La fel, Ce este algoritmul YouTube 2021? Algoritmul YouTube selectează videoclipuri pentru spectatori având în vedere două obiective: să găsească videoclipul potrivit pentru fiecare spectator și să-i ademenească să vizioneze în continuare.

  Întrebări frecvente:

  Algoritmul YouTube este AI?

  În 2016, totuși, YouTube a adăugat AI și învățarea automată la algoritmul său. … Cele mai recente modificări (2019) ale algoritmului sunt ca răspuns la unele dintre materialele neadecvate pe care oamenii le încarcă pe platformă.

   Cum obțin 4000 de ore pe YouTube?

   4000 de ore în minute

   O oră este egală cu 60 de minute, așa că tot ce trebuie să facem este să înmulțim ambele numere. 4000 de ore x 60 de minute = 240.000 de minute! Pentru a ajunge la 4000 de ore de vizionare YouTube, trebuie să generați 240.000 de minute de vizionare YouTube.

   Poate un videoclip de pe YouTube să devină viral mai târziu?

   Algoritmii YouTube sunt foarte diferiți de majoritatea platformelor videoclipurile tale pot deveni virale în orice moment, chiar și la un an după ce postezi, dar cu o promovare adecvată, poți face acel timp mai devreme decât mai târziu, iată un exemplu grozav! Nu-ți ține respirația.

   De ce îmi recomandă YouTube videoclipuri pe care le-am vizionat deja?

   Răspuns inițial: De ce YouTube recomandă videoclipuri pe care le-am vizionat deja? YouTube a anunțat public că îți va arăta un videoclip pe care l-ai vizionat deja, deoarece este probabil să îl mai vizionezi. Gandeste-te la asta. Îți pot oferi acel videoclip și știu că îți place, garantat.

   YouTube folosește filtrarea colaborativă?

   Prima, generația de candidati, ia ca intrare istoricul vizionărilor utilizatorului și, folosind filtrarea colaborativă, selectează videoclipuri în intervalul de sute. … În cele din urmă, adăugând mai multe funcții și profunzime, cum ar fi căutările și vechimea videoclipurilor, altele decât ceasurile reale, YouTube a reușit să îmbunătățească rezultatele de precizie offline.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE