fbpx
24 C
New York City
vineri, iulie 19, 2024

Cum funcționează reclamele Google?

Anunțurile Google sunt reclame online care vă ajută să găsiți ceea ce căutați. Acestea apar pe paginile de rezultate ale căutării Google (cum ar fi cea pe care o vedeți atunci când căutați pe Google.com), precum și pe milioane de alte site-uri de pe internet. Anunțurile pot fi utile pentru a îndruma către site-ul dvs. persoanele care caută produse sau servicii ca ale dvs. și pot, de asemenea, să aducă pe site-ul dvs. vizitatori care nu au auzit niciodată de afacerea dvs. până acum.

Anunțurile funcționează prin utilizarea de cuvinte cheie care conectează agenții de publicitate cu clienții interesați care caută online – iar aceste cuvinte cheie apar alături de rezultatele de căutare aferente până când cineva face clic pe ele. Agenții de publicitate licitează unul împotriva celuilalt în cadrul unei licitații pentru ca anunțul lor să fie plasat acolo unde va avea mai multe șanse să fie văzut de un client care caută online . Puteți afla mai multe despre cum funcționează anunțurile Google aici .

Cum pot începe să folosesc anunțurile Google pe site-ul meu web?

Puteți crea un anunț în doar câțiva pași folosind AdSense. După ce vă înscrieți, vă vom cere câteva informații despre conținutul site-ului dvs. și despre publicul țintă, astfel încât să vă putem sugera cuvinte cheie adecvate. Apoi, trebuie doar să copiați și să lipiți codul anunțului Google pe pagina dvs. web. Dacă aveți întrebări pe parcurs, nu ezitați să ne contactați pentru ajutor.

Paul Dragoș
Paul Dragoșhttps://transilvaniasellingmachine.ro
Paul Dragoș este directorul de marketing de la Transilvania Selling Machine. Este fondatorul conceptului de marketing digital din cadrul companiei noastre și un aprig susținător al promovării online prin intermediul motoarelor de căutare și a rețelelor de socializare. În timpul său liber învață limbi străine și călătorește alături de familia și de apropiații săi.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE