fbpx
10.4 C
New York City
joi, aprilie 11, 2024

Cum funcționează seo pe etsy?

Iată ce este Etsy SEO: SEO înseamnă „Search Engine Optimization”. Pe scurt, acesta este modul în care site-ul Etsy știe în mod magic ce articole caută cineva atunci când caută și utilizează cuvinte cheie (care nu sunt doar „cuvinte”, ci sunt doar ceea ce numiți expresia/cuvintele pe care cineva le introduce atunci când caută).

În ceea ce privește acest, Cât durează până când SEO funcționează pe Etsy?
După ce ați introdus SEO pe Etsy, nu faceți nimic cu înregistrările dvs. timp de 4-6 săptămâni. SEO necesită timp. Într-o lună sau o lună și jumătate, vei vedea rezultate reale ale muncii tale și vei putea ajusta setările dacă este necesar.

În ceea ce privește acest lucru, De ce nu apare magazinul meu Etsy pe Google?
Re: Numele magazinului Etsy nu este indexat pe Google

  • Pe Etsy a fi „indexat” înseamnă de obicei a fi găsit de motorul de căutare Etsy. Magazinul tău nu pare să fie indexat încă pentru Etsy. Dacă încă nu ați fost indexat după câteva zile, va trebui să contactați Etsy direct pentru ajutor (nu prin forum, deoarece nu vor vedea asta).

Întrebări frecvente:

Cum îmi găsesc clasamentul Etsy?

Toți membrii pot vedea clasamentul global de vânzări al magazinului lor Etsy pe tabloul de bord eRank.

Este Etsy SEO sensibil la majuscule și minuscule?

Cuvintele cheie nu fac distincție între majuscule și minuscule. Ar trebui să duplicați expresiile de cuvinte cheie vizate în etichete și titluri. În titlurile tale, aș recomanda să folosești orice tip de scriere cu majuscule considerați că va face titlurile dvs. mai ușor de citit pentru cumpărători.

Ce este cuvântul cheie cu coadă lungă în SEO?

Un cuvânt cheie cu coadă lungă este o expresie care este, în general, compusă din trei până la cinci cuvinte. Deoarece aceste cuvinte cheie sunt mai specifice decât termenii generici, vă permit să vizați nișă demografică. Aceste cuvinte cheie sunt, de asemenea, mai puțin competitive decât cuvintele cheie generice, deoarece sunt concepute pentru a reflecta mai bine modul în care oamenii fac interogări.

Cum îmi promovez magazinul Etsy pe Google?

Pentru a vă promova magazinul Etsy pe Google, mergeți la managerul magazinului și selectați „Marketing”, apoi „Google Cumpărături”. De acolo, activați funcția „Reclamă cu anunțuri pentru Cumpărături Google”.

Cum găsesc cele mai căutate articole pe Etsy?

Un sfat rapid: dacă dețineți deja un magazin pe Etsy și doriți să obțineți o serie de cuvinte cheie de utilizat pentru articolul dvs. și descrierea magazinului, etichete și nume etc., introduceți termenul în bara de căutare, meniul drop-down vă va afișa care sunt termenii cei mai căutați pentru articolele pe care le vindeți.

Care este clasarea cititorului pe Etsy?

Cititor: Ați citit câteva fire. Avid Reader: Ați mai citit câteva postări și v-au apreciat și unele postări. Community Navigator: ai un istoric de citire a forumurilor și împărtășești cu aviditate aprecierea pentru postările care îți plac.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE