fbpx
7.9 C
New York City
joi, aprilie 18, 2024

Cum îmi conectez căutarea MLS la site-ul meu?

Selectați Editați site-ul sau Editați site-ul pentru a deschide generatorul de site-uri web. Accesați pagina și locația în care doriți să adăugați listele imobiliare și adăugați o secțiune. Căutați secțiunea Listări imobiliare MLS/IDX și selectați Adăugați. Selectați Adăugați pe aspectul pe care doriți să îl utilizați.

Ținând cont de acest lucru, Cum pot obține înregistrări imobiliare pe site-ul meu? Unele consilii necesită aprobarea brokerilor sponsori înainte ca agentul imobiliar să poată afișa listări pe site-ul lor. Consultați comisia locală de imobiliare pentru anumite reguli sau restricții. Cel mai simplu mod de a obține listări pe site-ul dvs. este să vă abonați la listări MLS printr-un flux IDX (Internet Data Exchange).

Apoi, Cum trimit MLS clientului meu? Pentru a trimite înregistrările persoanei de contact, faceți clic pe caseta din colțul plăcilor de proprietate. Apoi faceți clic pe butonul Trimiteți listări. Puteți edita, previzualiza sau trimite e-mailul cu listările. Veți observa că adresa de e-mail a persoanei de contact este deja introdusă în linia TO; pentru a trimite e-mailul, trebuie doar să faceți clic pe butonul Trimitere.

Întrebări frecvente:

Cum ofer unui client acces la MLS?

Pentru a trimite o invitație de portal clientului dvs., va trebui să-l adăugați ca contact în ecranul dvs. de gestionare a contactelor. Odată adăugat, faceți clic pe numele lor, apoi faceți clic pe fila Portal. Porniți portalul și faceți clic pe Invitați pe portal. Dacă le place o proprietate, pot face clic pe Steaua pentru a o face favorită.

Este GoDaddy bun pentru imobiliare?

Creatorul de site-uri GoDaddy are o evaluare medie de 4,1 din 5 din partea clienților care au nevoie de un site simplu, cu doar informații pertinente pentru afacerea lor imobiliară.

Ce este un feed MLS?

Un feed IDX este o conexiune de date care transferă date despre listări între site-ul web al unui agent imobiliar și un serviciu de listări multiple (MLS) și actualizează aceste listări pe măsură ce proprietățile apar sau ies de pe piață.

Există un API pentru a accesa datele MLS?

MLS API este o modalitate de a afișa online listele de proprietăți. Ca și alte tehnologii IDX, MLS API vă permite să vă conectați la MLS, să construiți o căutare de proprietăți care se actualizează cu noi listări și să generați clienți potențiali. Dar MLS API are un avantaj: performanță sporită și mai puține cerințe de găzduire.

Cum găsesc IDX în WordPress?

Mergeți la pagina Aspect » Widgeturi și veți vedea mai multe widget-uri IDX pe care le puteți adăuga pe site-ul dvs. Aceasta include listări IDX, zona IDX, căutare IDX și widget-uri IDX de listă unică. De asemenea, puteți adăuga conținut MLS la postările sau paginile dvs. WordPress.

Pot adăuga IDX pe site-ul Wix?

În prezent, Wix nu acceptă integrarea Internet Data Exchange (IDX) pentru agenții imobiliari.

Ce este integrarea MLS IDX?

Cel mai important pentru agenți și brokeri, IDX este ceea ce le permite membrilor unui serviciu de listări multiple (MLS) să integreze listele imobiliare din baza de date MLS în propriile site-uri web. …

  Cum funcționează IDX Broker?

  IDX Broker este un service terț pentru date MLS. … Când agenții imobiliari se pregătesc să vândă o proprietate, ei adună toate informațiile despre proprietate și trimit aceste informații despre listare consiliului lor de conducere sau MLS. Fiecare MLS stochează aceste date, permițând furnizorilor IDX să le acceseze în numele membrilor MLS.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE