fbpx
19.5 C
New York City
miercuri, aprilie 24, 2024

Cum îmi găsesc browserul pe iPhone?

Atingeți pictograma Safari din partea de jos a ecranului de pornire. Atingeți câmpul de adresă (etichetat în această figură). Începeți să tastați adresa Web sau adresa URL pe tastatura virtuală care glisează în sus din partea de jos a ecranului.

În ceea ce privește acest lucru, Cum schimb Safari în Chrome pe iPhone?
Accesați Setări pe iPhone sau iPad, căutați „Chrome” sau derulați în jos la setările aplicației Chrome. În pagina de setări a Chrome, alegeți opțiunea „Browser implicit”, apoi comutați bifa de la Safari la Chrome.

În ceea ce privește acest, Cum trec de la Safari la Chrome?
Recomandat. Pentru a face schimbarea, utilizatorii vor trebui să descarce cea mai recentă versiune de Google Chrome din App Store Apple. După aceea, vor trebui să navigheze la aplicația Setări, să selecteze Chrome, să atingă butonul „Aplicație implicită de browser” și să-și schimbe setarea din Safari în Chrome.

Întrebări frecvente:

Cum elimin Safari ca browser implicit?

Trageți în jos meniul „Safari” și alegeți să deschideți „Preferințe” (sau apăsați doar comandă-,) Faceți clic pe fila „General”. Alegeți browserul web implicit pe care preferați să îl utilizați. Ieși din Safari și ai terminat.

Ce sunt setările browserului pe iPhone?

În aplicația Safari , puteți modifica aspectul Safari, puteți personaliza pagina de pornire, puteți modifica dimensiunea textului pe site-uri web și puteți modifica setările de afișare și confidențialitate.

Ce browser folosesc iPhone-urile?

Safari este browserul web implicit al Apple pe iPhone și iPad, ceea ce înseamnă că îl puteți lua de la sine înțeles.

Unde sunt setările browserului?

Pe telefonul sau tableta Android, accesați google.com. Setări. Alegeți setările de căutare. În partea de jos, dă clic pe Salvare.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE