fbpx
6.9 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Cum postez un coleg de cameră pe Facebook?

Grupurile Facebook prezintă o modalitate excelentă de a găsi colegi de cameră. Pur și simplu introduceți în bara de căutare „colegi de cameră” sau „camere de închiriat”, filtrați pentru Grupuri și alăturați-vă unor grupuri locale. Odată ce intrați, puteți posta despre dvs., ceea ce căutați și puteți trimite mesaje oamenilor cu camere deschise pe care încearcă să le umple.

Având în vedere acest lucru, Cum găsești un coleg de cameră pe rețelele sociale? Postează pe pagina de Facebook pentru orașul tău sau complexul de apartamente sau cartierul în care vrei să te muți, vezi dacă cineva are nevoie de un coleg de cameră. Postați pe pagina de Facebook a grupurilor care vă interesează, întrebând dacă dorește cineva să vă închirieze camera. Aceasta este o modalitate excelentă de a găsi un coleg cu interese similare.

Apoi, Cum pot găsi oameni cu care să o cameră la facultate? Una dintre cele mai simple moduri de a găsi un coleg de cameră este să începi cu oamenii pe care îi cunoști deja. Dacă tu și prietenii tăi frecventați aceeași facultate, luați în considerare cazarea împreună. De asemenea, poți să-ți întrebi prietenii dacă cunosc pe cineva care are nevoie de un coleg de cameră.

Întrebări frecvente:

Puteți găsi colegi de cameră pe LinkedIn?

grupuri LinkedIn

La fel ca pe Facebook, postarea într-un grup LinkedIn este un loc grozav pentru ca un anumit public să vă vadă cererea de colegi de cameră.

Cum ceri un coleg de cameră?

Spre deosebire de cererea în căsătorie, puteți întreba un potențial coleg de cameră prin text, e-mail sau rețele sociale. Probabil că este mai bine așa – ar putea aprecia șansa de a se gândi la asta fără a trebui să răspundă imediat.

Cum trimiți un mesaj unui potențial coleg de cameră?

Loviți-i cu un mesaj atent sau cu o simplă deschidere (adică, care este specializarea dvs.?). Mai presus de toate, fii direct — „Căuți un coleg de cameră?” va fi suficient. Găsiți un teren comun împărtășind informații de bază despre dvs. Spune-le de unde ești, în ce te concentrezi și care sunt interesele tale.

Cât de devreme ar trebui să încep să-mi caut colegi de cameră?

Nu te grăbi.

Dacă știți că aveți nevoie de cineva care să se mute în câteva luni sau dacă se apropie sfârșitul propriului contract de închiriere, începeți căutarea cu mult timp înainte. Vrei timp suficient pentru a lua decizia corectă; nu te luptă și ajungi cu o persoană cu care este greu să trăiești.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE