fbpx
6.9 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Cum recuperezi bara de căutare pe YouTube?

Accesați aplicația respectivă sau Magazinul Play și actualizați aplicația YouTube. Dacă acest lucru nu funcționează, atunci va trebui să cercetați setările aplicației dvs. YouTube și să încercați să ștergeți memoria cache a datelor din aplicație. Dacă tot nu funcționează, atunci s-ar putea să doriți să vizitați site-ul YouTube printr-un browser.

Pe lângă asta, Unde este butonul de căutare pe YouTube?
Prima dintre acestea este o nouă bară de căutare în aplicația YouTube pe Android. În interfața de utilizare actuală a aplicației, pictograma de căutare din dreapta sus se extinde într-o bară de căutare completă când faceți clic pe ea.

În ceea ce privește acest, Cum repar bara de căutare YouTube pe iPhone-ul meu?
Vă recomandăm să opriți și să reporniți iPhone-ul și să vă asigurați că rulați cel mai recent software de sistem. Cu totul actualizat și cu aplicația reinstalată, acest lucru ar trebui să rezolve problema de căutare pe YouTube. Dacă încă persistă, atunci merită să luați legătura cu asistența tehnică YouTube.

Întrebări frecvente:

Aplicația YouTube nu funcționează?

Dacă ați folosit aplicația YouTube de ceva timp, o cantitate mare de cache și date s-ar fi putut acumula și ar putea cauza probleme. Pe Android, accesați Setări > Aplicații > YouTube > Stocare. Atingeți Ștergeți memoria cache și vedeți dacă rezolvă problema. … Apoi mergeți la App Store și descărcați YouTube din nou.

  De ce nu funcționează bara mea de căutare pe iPhone?

  Spotlight sau Căutarea ar putea să nu funcționeze din cauza problemelor software sau hardware. Mai des, funcția Spotlight sau Căutare nu mai funcționează din cauza unei probleme de software. Aceasta ar putea fi o eroare în iOS sau iPadOS pe care Apple trebuie să o rezolve. Sau ar putea fi o problemă cu software-ul de pe dispozitivul dvs. în special.

  De ce nu pot găsi videoclipul meu de pe YouTube când îl caut?

  Conform paginilor de ajutor YouTube, găsirea videoclipului dvs. într-o căutare pe YouTube poate fi pur și simplu un joc de așteptare. Cu milioane de videoclipuri redate pe platformă în fiecare zi, serverele YouTube procesează și indexează o mulțime de informații. Drept urmare, poate dura până la opt ore până când videoclipul dvs. să apară în indexul de căutare.

  YouTube este oprit chiar acum în 2020?

  Youtube.com este UP și accesibil de către noi.

  De ce nu apare istoricul căutărilor mele pe YouTube?

  Dezactivați întreruperea istoricului vizionărilor

  Faceți clic pe Mai multe opțiuni, selectați Istoric și faceți clic pe Activați istoricul vizionărilor. Actualizați fila browserului sau reporniți aplicația YT și verificați dacă istoricul vizionărilor este disponibil acum. Dacă nu este, deconectați-vă de la contul dvs. Google, reporniți YouTube, conectați-vă din nou și încercați din nou.

  Cum găsesc comenzile rapide YouTube?

  Pentru Chrome: apăsați Alt + D , apoi Tab x1 când sunteți pe YouTube.

  Care este problema cu YouTube?

  YouTube folosește descărcări progresive

  Aceasta înseamnă că fișierul este descărcat în memoria cache sau poate fi extras de instrumente terțe – în esență, conținutul dvs. nu este sigur și este ușor de furat și distribuit.

  Articolul precedent
  Articolul următor

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE