fbpx
9.3 C
New York City
sâmbătă, aprilie 20, 2024

De ce este greu să găsești șoferi de camion?

Una dintre cele mai mari probleme care influențează deficitul de șoferi este demografia forței de muncă actuale, în primul rând vârsta și sexul. … Conform Biroului de Statistică a Muncii, vârsta medie a unui șofer de camion comercial în SUA este de 55 de ani.

  Ținând cont de acest lucru, Este greu să recrutezi șoferi de camion?
  În ciuda creșterii salariilor și a stabilității locurilor de muncă în industria transporturilor, multor companii le este extrem de dificil să-și ocupe locurile de muncă deschise.

  Apoi, Merită să fii șofer de camion?
  Efectuarea muncii de care sunt responsabili șoferii.

  • Pro: Mulți oameni iubesc să fie la volan toată ziua și găsesc o mare satisfacție în transportul de marfă pe care oamenii îl folosesc zilnic. Această mândrie face ca conducerea unui camion să merite. Pentru mulți șoferi experimentați, ceea ce face munca grea este stresul.

  Întrebări frecvente:

  Cum îmi găsesc șoferii echipei?

  Cel mai adesea, cel mai bun mod de a găsi un copilotar este să aplici la o companie de logistică și să fii asociat cu un șofer al companiei. Majoritatea companiilor caută șoferi OTR și, de obicei, au un grup de oameni pregătiți să se alăture unei echipe.

  Te poți îmbogăți conducând camioane?

  Camionajul nu te va face bogat

  Camionierii câștigă un salariu mediu anual de 37.930 USD, care este cu 4.000 USD mai mult decât salariul mediu pentru toate locurile de muncă, potrivit BLS. Doar primii 10% dintre șoferii de camion câștigă mai mult de 58.000 USD pe an. S-ar putea să credeți că timpul investit este profitabil, dar nu se transformă adesea într-o plată mare.

  JB Hunt angajează șoferi noi?

  În prezent, nu angajăm șoferi studenți de camion. Avem nevoie de cel puțin 3 luni de experiență de conducere CDL-A post-formare pentru locuri de muncă din diviziile noastre Truckload, Dedicated și Intermodal. Experiența în școală nu este luată în considerare pentru cerința de 3 luni.

  Care este cea mai ușoară muncă de camionaj?

  Transportul cu camionetă uscată este cel mai ușor tip de muncă de transport.

  Sunt solicitați șoferii de camion?

  În California, numărul șoferilor de camioane grele este de așteptat să crească mult mai rapid decât rata medie de creștere pentru toate ocupațiile. Se preconizează că locurile de muncă pentru șoferii de camioane grele vor crește cu 15,2% sau 24.400 de locuri de muncă între 2018 și 2028.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE