fbpx
24 C
New York City
duminică, iunie 23, 2024

De ce să ne angajezi pe noi pentru a gestiona reclamele tale pe Facebook?

Noi, la Transilvania Selling Machine, lucrăm mai ales cu întreprinderi mici și mijlocii pentru a optimiza campaniile lor de promovare pe Facebook. Am văzut multe, știm ce funcționează și ce nu funcționează. Și vrem să împărtășim câteva informații despre motivul pentru care ar trebui să ne angajați pentru a vă gestiona anunțurile pe Facebook:

1) Cunoaștem anunțurile

Deși oricine își poate crea un cont și poate începe să îl administreze singur sau poate folosi diverse servicii existente pe piata, aceste servicii nu au profunzimea necesară pentru o optimizare eficientă și, cel mai important, nu au servicii personale. Un proprietar de afacere care tocmai începe să folosească Facebook caută, cel mai probabil, o creștere imediată a traficului și a veniturilor. Nu le pasă de urmărirea conversiilor sau de geo-targetare sau de orice altceva care vine cu un manager de anunțuri Facebook. Ceea ce îi interesează este ca anunțurile lor să funcționeze și să le aducă rezultate, pentru că, dacă nu funcționează, proprietarul afacerii nu va avea altă opțiune decât să se întoarcă la reclame pe Google sau la o altă sursă de trafic. Și aici intervenim noi – echipa noastră de specialiști în marketing profesioniști se va asigura că campania dvs. este eficientă, optimizând-o constant pentru dvs.

2) Suntem buni în ceea ce facem

Știm că nu toți proprietarii de afaceri au timpul sau cunoștințele necesare pentru a verifica în mod constant cât de bine se descurcă campaniile lor. S-ar putea să creadă că publicitatea pe Facebook seamănă cu reclamele pe Google, cu și mai multe opțiuni, așa că de ce nu ar fi capabili să o gestioneze singuri? Dar iată cum stau lucrurile: ceea ce a făcut ca reclamele pe Google să aibă succes este cunoașterea și experiența imensă din spatele ei. Același lucru este valabil și pentru publicitatea pe Facebook – există atât de multe opțiuni din care puteți alege, nu numai pentru targetare, ci și pentru modul în care ar trebui să vă optimizați anunțul creativ. Pur și simplu, aceasta este o muncă ce necesită atenție și expertiză. Și tocmai de aceea suntem aici pentru a vă economisi timp și bani, garantându-vă rezultate.

3) Nu vă vom învăța practici greșite

Deși oricine poate configura singur campanii pe Facebook sau poate folosi diverse instrumente de pe piață, nimic nu bate sfatul personal atunci când vine vorba de crearea unor anunțuri eficiente, orientate către publicul tău. Chiar dacă cineva îți spune că știe ce funcționează cel mai bine (cel mai probabil pentru că vinde instrumente), „expertiza” sa s-ar putea să se bazeze pe practici proaste învățate de-a lungul anilor. Asta înseamnă că nu știu ce funcționează cel mai bine, dar o fac oricum. Acesta este exact motivul pentru care ar trebui să ne angajezi pentru a-ți gestiona anunțurile pe Facebook – cunoaștem practicile corecte pentru această platformă și ne vom asigura că în cadrul campaniilor tale se întâmplă numai lucruri bune.

Așa că, prin toate mijloacele, dați-ne un telefon sau trimiteți-ne un e-mail dacă doriți să vă optimizați campania de anunțuri pe Facebook, astfel încât să aveți mai mult timp pentru a vă concentra pe alte probleme, în timp ce obțineți rezultate excelente!

Paul Dragoș
Paul Dragoșhttps://transilvaniasellingmachine.ro
Paul Dragoș este directorul de marketing de la Transilvania Selling Machine. Este fondatorul conceptului de marketing digital din cadrul companiei noastre și un aprig susținător al promovării online prin intermediul motoarelor de căutare și a rețelelor de socializare. În timpul său liber învață limbi străine și călătorește alături de familia și de apropiații săi.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE