fbpx
22.6 C
New York City
vineri, mai 24, 2024

De ce să ne angajezi pe noi pentru a gestiona reclamele tale pe Google?

Sunt sigur că le-ați văzut; acele reclame enervante care ne urmăresc fiecare mișcare pe rețeaua de conținut Google. Știți, cele care apar atunci când încercăm să cercetăm un produs sau un serviciu și ne direcționează către site-ul lor în loc de cel pe care îl căutam? Sau chiar mai rău, cele care încearcă să ne convingă să dăm clic pe ele promițându-ne ceva total irelevant pentru ceea ce căutam?

Dacă vi s-a întâmplat acest lucru, atunci veți fi de acord cu mine, pot fi foarte enervante! Mai ales atunci când par să ocupe o pagină întreagă și, uneori, să domine ecrane întregi la un moment dat! Deci, ce este atât de rău în toate acestea și de ce companiile plătesc bani buni în fiecare lună doar pentru ele? Ei bine, vă spun eu de ce..

Pentru că Google este motorul internetului. Este locul în care au loc toate căutările noastre, toate achizițiile pe care le facem cu cardul de credit și așa mai departe. Așa că este logic să faceți publicitate pe această platformă. Cu atât mai mult când vă dați seama că majoritatea utilizatorilor vă vor vedea anunțul o singură dată. Dacă nu dau clic pe ea atunci, probabil că nu o vor face niciodată!

Deci, ce fac aceste companii? Ei bine, în primul rând, nu se pot baza doar pe produsele sau serviciile lor pentru a convinge clienții să le cumpere. La fel ca orice altă afacere online care dorește ca oamenii să le viziteze site-ul web, au nevoie de ajutor pentru a-i convinge pe spectatori de produsul sau serviciul lor prin publicitate în rețeaua de conținut Google. Și, din moment ce toată lumea o face deja, avem parte de o luptă pentru primul loc în rezultatele căutărilor. Dar aici intervin serviciile noastre; vă putem ajuta să câștigați această luptă în trei moduri:

1. Știm cum să scriem și să structurăm anunțurile care vă vor face să obțineți clicuri și să vă asigurăm că site-ul dvs. este mai bine poziționat în rezultatele căutării Google.

2. Putem colabora cu dvs. în ceea ce privește plasarea anunțurilor, ceea ce înseamnă că vom găsi cele mai bune locuri pe paginile site-urilor web din rețeaua de conținut Google, unde putem afișa anunțurile dvs. și le vom împiedica să se suprapună prea mult cu alte anunțuri de pe o pagină

3. Și, în cele din urmă, din moment ce toți ceilalți folosesc deja aceste strategii, avem acces la ceea ce funcționează acum.

Deci, dacă obținerea unui trafic mai mare de la persoanele care caută pe Google sună ca ceva ce vă doriți, atunci contactați-ne. Vă putem ajuta să vă dezvoltați afacerea prin publicitate pe cel mai popular motor de căutare din lume!

Transilvania Selling Machine este un site de promovare digitală care lucreaza cu clienti din întreaga lume care au un numitor comun: isi doresc ca afacerea lor sa fie cat mai puternica in mediul online. Pentru a afla mai multe despre site-ul nostru, faceți clic aici https://transilvaniasellingmachine.ro/despre-noi.

Paul Dragoș
Paul Dragoșhttps://transilvaniasellingmachine.ro
Paul Dragoș este directorul de marketing de la Transilvania Selling Machine. Este fondatorul conceptului de marketing digital din cadrul companiei noastre și un aprig susținător al promovării online prin intermediul motoarelor de căutare și a rețelelor de socializare. În timpul său liber învață limbi străine și călătorește alături de familia și de apropiații săi.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE