fbpx
24 C
New York City
duminică, iunie 23, 2024

De ce să ne angajezi pe noi pentru web design?

Sunt sigur că ați văzut din ce în ce mai mulți oameni sărind pe caruselul de internet marketing. Și, probabil, mulți dintre ei au site-uri web care nu fac cu adevărat ceea ce ar trebui să facă, adică să facă bani pentru proprietarii lor.

Iată de ce: Designerii web NU sunt specialiști în marketing! Doar pentru că poți să proiectezi un site sau să faci un șablon nu înseamnă că știi cum să faci un site web să genereze venituri 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, fără ca TU să fii acolo pentru a-l gestiona. Aici intervenim noi, cei de la Transilvania Selling Machine. Suntem 100% practicanți in marketing pe internet (digital), precum și designeri web, ceea ce ne face unici față de majoritatea celorlator firme de web design care nu știu nimic despre cum să obțină trafic și conversii online. De asemenea, ne face unici prin faptul că îi învățăm pe clienții noștri cum să își comercializeze afacerea, ceea ce le oferă mai mult timp liber pentru a se relaxa și a se bucura de viața lor.

Deci, data viitoare când vă gândiți să angajați pe cineva să creeze un site web pentru afacerea dvs., rețineți de ce aveți nevoie nu numai de un designer web excelent, ci și de o firmă de marketing pe internet, cum ar fi Transilvania Selling Machine, care vă poate ghida în toate fazele de a face bani online.

Puneți-vă această întrebare: Cât valorează afacerea mea? Dacă este vorba de vreo corporație mare, atunci poate că zeci de mii sau chiar milioane de euro ar fi o compensație adecvată dacă este realizată corect. Dar cum rămâne cu afacerile mici? S-ar putea să fiți surprins de unele dintre rezultate atunci când luați în considerare cantitatea de muncă necesară pentru a face ceva la fel de simplu ca un site web să genereze venituri 24/7.

Acum, chiar zilele trecute am dat peste un site care este încă în construcție, dar care este oferit spre vânzare. Nu este nimic rău în a construi un site și a încerca să-l vinzi dacă are sens, dar încearcă să introduci câteva cuvinte cheie în Google și vezi ce se întâmplă. Când am făcut acest lucru, am găsit 3 site-uri, inclusiv al meu, care erau cu mult peste acesta în rezultatele căutării! De exemplu: „servicii de design de site-uri web” – al doilea rezultat pe Google – Serviciul nostru de design de site-uri web… Administrat de o firmă de marketing pe internet! Următorul se află pe locul 4, iar al treilea nu mai apare nicăieri, deși există din 2001! Dacă aveți de gând să cheltuiți bani pe un nou site, de ce să nu avem ceva care să fie un concurent pentru primele locuri în motoarele de căutare?

Când te gândești că un nou site web va costa între 500 și 3.000 de euro și poate chiar mai mult, în funcție de cât de multă muncă este necesară, angajarea unei persoane cu experiență în marketingul pe internet devine o chestiune de la sine înțeleasă. Acum, dacă vă întrebați ce puteți obține pentru doar 500 de euro sau cam așa ceva care vă va ajuta afacerea să concureze online, atunci încercați pachetul nostru de bază care include găzduire și design de site pentru doar 497 de euro! Veți plăti mai mult decât atât atunci când va veni timpul să actualizați conținutul pe majoritatea celorlalte site-uri. În plus, noi nu percepem un braț și un picior pentru a face actualizări. De fapt, încurajăm clienții să dorească schimbări pentru că ne menținem și noi în formă prin menținerea la curent cu cele mai recente noutăți în materie de tehnologie și marketing online.

Așadar, dacă credeți că ați găsit un chilipir pe vreun site de design web, nu uitați că este important nu doar să angajați pe cineva care să vă facă site-ul să arate bine, ci și să vă ajute să atrageți trafic direcționat și să creșteți vânzările pentru afacerea dumneavoastră. Orice designer web poate face un site, dar nu toți știu cum să obțină trafic țintit și conversii. De fapt, dacă credeți că este important să aveți un aspect strălucitor online, atunci amintiți-vă că este mai bine să fiți numărul doi sau trei în motoarele de căutare decât numărul unu pe o listă care primește doar câteva sute de accesări pe zi!

Pentru mai multe informații contactați-ne, sau vizitați site-ul nostru: transilvaniasellingmachine.ro

Paul Dragoș
Paul Dragoșhttps://transilvaniasellingmachine.ro
Paul Dragoș este directorul de marketing de la Transilvania Selling Machine. Este fondatorul conceptului de marketing digital din cadrul companiei noastre și un aprig susținător al promovării online prin intermediul motoarelor de căutare și a rețelelor de socializare. În timpul său liber învață limbi străine și călătorește alături de familia și de apropiații săi.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE