fbpx
14.1 C
New York City
vineri, aprilie 12, 2024

Este Google Analytics bun pentru WordPress?

Evenimente WP Google Analytics

WP Google Analytics Events este printre cele mai bune pluginuri WordPress Analytics. Vă ajută să configurați urmărirea evenimentelor în Google Analytics fără a fi nevoie să scrieți cod sau să angajați un dezvoltator.

De asemenea oamenii întreabă, Ce analize folosește WordPress?
WordPress nu vine cu analize încorporate, așa că va trebui să instalați Google Analytics pe site-ul dvs. WordPress. Dar asta poate fi dificil, mai ales pentru începători. O modalitate mai ușoară de a conecta Google Analytics cu WordPress este printr-un plugin precum MonsterInsights.

Pe lângă asta, Cum obțin analize WordPress?
În primul rând, puteți obține o imagine de ansamblu rapidă a analizelor dvs. în tabloul de bord WordPress. Aici puteți vedea numărul de sesiuni, afișări de pagină, rata de respingere, cele mai importante postări și pagini și multe altele. Dacă doriți rapoarte mai detaliate ale statisticilor dvs. WordPress, puteți accesa Perspective » Rapoarte din tabloul de bord WordPress.

Întrebări frecvente:

Am nevoie de Google Analytics pentru WordPress de la MonsterInsights?

Pasul 3: Configurați MonsterInsights. În mod normal, va trebui să introduceți codul de urmărire Google Analytics în codul site-ului dvs. WordPress. Dar cu MonsterInsights, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la utilizarea vreunui cod. În schimb, puteți începe prin descărcarea MonsterInsights, deoarece este cel mai bun plugin WordPress pentru Google Analytics.

Am nevoie de valori exacte?

După cum puteți vedea, ExactMetrics și Google Analytics sunt ambele importante. … ExactMetrics vă ajută să configurați Google Analytics fără codificare și adaugă urmărire avansată site-ului dvs. în doar câteva clicuri. Vă permite chiar să urmăriți valori suplimentare pe care Analytics nu le oferă în mod prestabilit. Și iată-l!

  Puteți vedea cine vă vede blogul WordPress?

  Cu condiția să fiți autentificat când vizitați, propriile vederi nu sunt înregistrate pe niciun blog public pe care l-ați înregistrat. Statisticile noastre sunt statistici de vizualizare a paginii. Vă rugăm să nu presupuneți că toți cei care dau clic pe un buton de like citesc de fapt postarea de pe blogul dvs., deoarece șansele sunt că nu.

  Care este diferența dintre vizualizări și vizitatori pe WordPress?

  O vizualizare este contorizată atunci când un vizitator încarcă sau reîncarcă o pagină. Un vizitator este numărat atunci când vedem un utilizator sau un browser pentru prima dată într-o anumită perioadă (zi, săptămână, lună). Deci, dacă o persoană citește 3 postări pe site-ul dvs., acestea vor fi considerate ca 1 vizitator și 3 vizionări.

  Merită MonsterInsights Pro?

  MonsterInsights este cel mai bun plugin WordPress pentru Google Analytics. Obțineți mai multe funcții, opțiuni de urmărire și o experiență ușor de utilizat decât orice alt plugin WordPress Analytics. Acest lucru face ca MonsterInsights să merite total.

  Informațiile Monster sunt aceleași cu Google Analytics?

  Diferența dintre MonsterInsights și Google Analytics este: Google Analytics este un serviciu de analiză web oferit de Google pentru a vă ajuta să înțelegeți vizitatorii site-ului dvs., în timp ce MonsterInsights este un plugin WordPress puternic, care facilitează conectarea Google Analytics la site-ul dvs. WordPress.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE