fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Există o alternativă gratuită la ahrefs?

În general, SpyFu este o alternativă excelentă la Ahrefs – cel mai complet instrument concurent al Ahref pentru cercetarea cuvintelor cheie.

De asemenea întrebarea este, Care este o alternativă gratuită la Ahrefs? Pluginuri SEO Yoast WordPress

Și la fel ca ubersuggest, aceasta este o alternativă Ahrefs gratuită. Yoast oferă o varietate de optimizări, chiar de la cuvinte cheie la lizibilitate. În timp ce Yoast cu siguranță nu are multe dintre caracteristicile avansate găsite în Ahrefs, încă include câteva caracteristici de bază pe care începătorii le vor găsi extrem de utile.

În mod similar, Cum îmi găsesc concurenții în Ahrefs? Conectați-vă site-ul la Ahrefs Site Explorer și accesați instrumentul Content Gap. Introduceți concurenții dvs. mai jos, unde scrie „Afișați cuvintele cheie pentru care țintele de mai jos se clasează”. Apăsați „Afișați cuvintele cheie” pentru a vedea rezultatele.

Întrebări frecvente:

Este corectă sugestia Uber?

Răspuns inițial: Cât de precis este Ubersuggest? Ubersuggest este instrumentul gratuit pentru a găsi cu acuratețe idei de cuvinte cheie și volum de căutare. Este un instrument cu o precizie de aproximativ 90–95%.

De ce am nevoie de Ahrefs?

Ahrefs este folosit în principal pentru a analiza profilul de link al unui site web, clasamentele cuvintelor cheie și sănătatea SEO. De asemenea, puteți utiliza Ahrefs pentru a efectua cercetări de cuvinte cheie pentru Google, YouTube și Amazon. Și mulți oameni folosesc Ahrefs pentru a găsi conținut care are performanțe bune (în ceea ce privește distribuirea socială și/sau linkurile) pe un anumit subiect.

Cum folosesc conținut gap Ahrefs?

Content Gap automatizează un proces care inițial era accesibil doar utilizatorilor avansați ai Excel. Dar principiul din spatele lui este foarte simplu. Luați toate cuvintele cheie pentru care se clasează concurenții dvs. și scădeți cuvintele cheie pentru care site-ul dvs. se clasează. Ceea ce obțineți este o listă de cuvinte cheie pe care ar trebui să le vizați.

Cum utilizați Ubersuggest pentru analiza concurenților?

Ubersuggest. Începeți: introduceți un domeniu și apăsați „Căutare” pentru a obține o listă de site-uri web care concurează pentru aceleași cuvinte cheie. Aflați cum vă comparați cu concurenții dvs. în căutare. Aflați ce concurenți de top concurează pentru cuvintele dvs. cheie.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE