fbpx
25.7 C
New York City
vineri, iunie 21, 2024

Există un motor de căutare pentru artă?

Artcyclopedia motorul de căutare pentru arte plastice. Prezintă un director de resurse de artă de pe Internet, creat de John Malyon și căutat după mișcare, mediu, subiect sau numele artistului. Linkuri către muzee de artă și listează primele 30 de site-uri ale lunii.

Ținând cont de acest lucru, Există o aplicație pentru a identifica arta? O nouă aplicație le permite oamenilor să scaneze o operă de artă cu camera smartphone-ului pentru a afla mai multe despre aceasta și pentru a salva o copie digitală. Aplicația, numită Smartify, folosește recunoașterea imaginilor pentru a identifica operele de artă scanate și pentru a oferi oamenilor informații suplimentare despre acestea. Utilizatorii pot adăuga apoi lucrările la propria lor colecție digitală.

Având în vedere acest lucru, Există o bază de date de artă? Artstor (personal SI): Biblioteca digitală Artstor este o bază de date care conține peste 2 milioane de imagini din muzeele, arhivele, bibliotecile, savanții și artiștii din lumea artelor, arhitecturii, umaniste și științelor.

Întrebări frecvente:

Cum găsesc opera de artă?

Rulați o căutare inversă a imaginii dacă aveți o copie digitală a picturii. Dacă vă uitați la un tablou pe computer sau pe telefon, rulați o căutare inversă a imaginilor. Copiați și inserați adresa URL a imaginii în motorul de căutare. Rulați căutarea pentru a găsi alte site-uri web care afișează pictura.

Poate Google să identifice picturile?

Știați că este posibil să identificați orice desen, imagine sau pictură binecunoscută pe internet folosind Google Images? Căutarea inversă a imaginilor pe Google Images vă permite să identificați lucrarea în cauză, numele artistului, precum și orice informație relevantă de care v-ar putea interesa.

Pot să fac o poză de artă și să o caut pe Google?

Cameră foto — Google Arts & Culture. Acum disponibil la nivel global, Art Selfie este un mod jucăuș de a explora arta. Instalați aplicația, faceți un selfie și descoperiți portrete din muzee internaționale.

Cât costă aplicația Smartify?

Totul pare incert – pentru vizitatorii muzeelor, cei care lucrează în sectorul artei și artiști deopotrivă. Cu toate acestea, pentru a ajuta la aducerea artei în masă, este Smartify, o aplicație care a fost creată pentru a oferi mai multe informații, dar acum încearcă să ofere mai multă artă, punct și, deocamdată, este gratuită.

Aplicația Smartify este gratuită?

Descărcați aplicația mobilă SMARTIFY gratuită pentru un tur autoghidat al Colecției noastre permanente. Accesați aplicația Apple sau Android. … și țineți camera telefonului până la un portret pentru a „scana” opera de artă. Află acum despre portretele tale preferate sau salvează informații și imagini pentru mai târziu.

  Cum aflu cine este semnătura pe un tablou?

  Semnăturile sau monogramele pot fi găsite în marginea de jos a tabloului sau pe spatele pânzei. În cazul unei monograme, puteți utiliza o bază de date de monograme de artist pentru a potrivi monograma cu artistul.

  Cum îți dai seama dacă un tablou a fost recăptușit?

  De obicei, puteți spune dacă a fost recăptușit examinând pânza îndeaproape pentru a vedea dacă există mai multe straturi. În multe cazuri, barele de targă/sicurătoare sunt salvate din original, împreună cu cuiele, astfel încât acest lucru poate oferi un alt indiciu. De asemenea, recăptușirea duce adesea la aplatizarea oricărei vopsele în relief (impasto).

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE