fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Există un motor de căutare pentru haine?

Apparel Search oferă acces la cele mai bune motoare de căutare de pe internet. Aici puteți căuta articole de îmbrăcăminte, modă, textile sau orice altceva.

Apoi, Există o aplicație care găsește haine dintr-o imagine? CamFind este o platformă de motor de căutare vizuală care poate găsi haine din imagini. Este una dintre cele mai bune aplicații de modă pentru Android și iPhone. Procesul este simplu: faceți o poză, acordați motorului său câteva secunde pentru procesare și veți vedea rezultatul.

În mod similar, Cum caut pe Google haine? Pentru a începe să răsfoiți, trebuie doar să căutați haine sau accesorii, cum ar fi „pantofi de alergare”, „curea de piele pentru femei” sau „pantaloni largi”. Google identifică produsele populare din magazinele de pe web și le reunește într-o nouă secțiune a Căutării.

Întrebări frecvente:

Există un Shazam pentru haine?

StyleSnap este practic Shazam pentru haine, încorporat în aplicația mobilă Amazon. Utilizatorii pot face o poză sau pot încărca o imagine, iar StyleSnap va folosi învățarea automată pentru a „potrivi aspectul din fotografie” și pentru a găsi articole similare de vânzare pe Amazon.com.

Există o aplicație pentru a încerca hainele?

Forma este mai mult decât o aplicație avansată pentru dulap; este o aplicație de modă care vă permite să încercați practic orice îmbrăcăminte, indiferent dacă este de pe internet sau din dulapul dvs. Este GRATUIT, fără reclame, fără achiziții în aplicație, fără capturi! Cu Forma, te vei simți ca un stilist profesionist în cel mai scurt timp.

Cum își găsesc celebritățile haine?

Verificați un cont de ținută de celebritate dacă articolul aparține unei persoane celebre. Există multe conturi de Instagram care postează imagini cu ținute de celebrități cu link-uri pentru a cumpăra articolele. Accesați fotografiile etichetate ale celebrității pe Instagram și căutați printre imagini una care are designeri sau mărci etichetate.

Ce aplicație folosește Kim Kardashian pentru a găsi haine?

Kim Kardashian West a încheiat un parteneriat cu ScreenShop, o aplicație care îi ajută pe utilizatori să găsească versiuni la prețuri accesibile ale hainelor pe care le văd pe rețelele sociale sau oriunde altundeva. Kardashian West a povestit INSIDER despre dragostea ei de a amesteca moda înaltă și joasă și despre cât de important este pentru ea ca aplicația să le ofere ambele.

Ce este moda virtuală?

Moda virtuală aduce acasă un amestec de fantezie și realitate care vă va permite acum să cumpărați și să purtați haine realizate exclusiv din pixeli. … Pe măsură ce majoritatea tranzacțiilor și piețelor își găsesc drumul online, casele de modă se străduiesc să mențină o prezență online substanțială pentru a rămâne „relevante” pentru cumpărători.

  Ce ar trebui să port astăzi aplicația meteo?

  Acești fondatori au lansat o aplicație meteo care vă ajută să alegeți o ținută conform prognozei. Snafu este aplicația hibridă de vreme și îmbrăcăminte concepută de Warren Connley, Schapiro și Michael Kalu, care s-a relansat cu succes și crește continuu în dimensiune.

  Cum aflu când mi-au fost făcute hainele?

  În primul rând, o etichetă de îmbrăcăminte cu drepturi de autor este cea mai evidentă ofertă. Folosind această dată, puteți învechi piesa ca anul notat pe etichetă sau câțiva ani mai târziu. Este important de reținut că data drepturilor de autor nu este întotdeauna anul în care a fost produsă îmbrăcămintea, ci mai degrabă data la care marca a fost protejată prin drepturi de autor.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE