fbpx
25.7 C
New York City
vineri, iunie 21, 2024

Google Analytics este gratuit pentru organizațiile nonprofit?

Google Analytics este un instrument gratuit de analiză web care vă poate ajuta să analizați traficul pe site și să măsurați eficacitatea eforturilor dvs. de marketing. Poate ajuta organizațiile nonprofit să își optimizeze site-ul web pentru a-și transforma traficul în donații, înregistrări de evenimente sau aplicații de voluntariat.

Având în vedere acest lucru, Este Google gratuit pentru organizații nonprofit?
Google pentru organizații nonprofit oferă acces gratuit la aceste produse Google: Google Workspace pentru organizații nonprofit și reduceri specifice nonprofit pentru edițiile Google Workspace Business Standard, Business Plus, Enterprise. Google Ad Grants. Program nonprofit YouTube.

Apoi, G Suite este gratuit pentru organizații nonprofit?
G Suite este disponibil gratuit pentru instituțiile de învățământ și organizațiile nonprofit. G Suite pentru organizații nonprofit face parte din programul Google pentru organizații nonprofit, care include și granturi pentru anunțuri și avantaje pentru YouTube și Maps. Numai G Suite Basic este disponibil în cadrul acestui program.

Întrebări frecvente:

Cât costă G Suite pentru organizații nonprofit?

Google Workspace pentru organizații nonprofit (oferit gratuit) Business Standard (3 USD/utilizator/lună cu reducere nonprofit) Business Plus (5,04 USD/utilizator/lună cu reducere nonprofit) Ediții Enterprise (la 70% + reducere nonprofit)

Ce include Google pentru organizații nonprofit?

Toate planurile Google Workspace oferă un e-mail personalizat pentru organizația dvs. nonprofit și includ instrumente de colaborare precum Gmail, Calendar, Meet, Chat, Drive, Documente, Foi de calcul, Prezentări, Formulare, Site-uri și multe altele.

G Suite pentru organizații nonprofit include Google Classroom?

Classroom este conceput pentru școli și nu este un sistem de management al învățării la nivel de întreprindere, dar este acum disponibil ca serviciu suplimentar pentru clienții G Suite Basic, Business și Enterprise. Rămâne un serviciu de bază pentru clienții G Suite for Education, Enterprise for Education și organizații nonprofit.

Pot organizațiile nonprofit să folosească Google Pay?

Organizațiile nonprofit (NPO) aprobate pot integra API-ul Google Pay pentru a colecta donații, dacă și numai dacă oferă documentație pentru a dovedi, certifica și valida statutul lor nonprofit. De exemplu, NPO-urile din SUA trebuie să furnizeze o dovadă validă a statutului 501(c)3 de la IRS pentru a se califica.

Cum funcționează G Suite pentru organizații nonprofit?

G Suite standard pentru organizații nonprofit este gratuită; orice utilizator îl poate accesa fără niciun cost pentru el sau pentru organizație. Utilizatori nelimitați, fiecare cu 30 de gigaocteți (GB) spațiu de stocare în cloud. Fiecare utilizator poate avea, de asemenea, propria sa adresă de e-mail profesională cu numele de domeniu al organizației nonprofit.

Poate G Suite pentru organizații nonprofit să înregistreze întâlnirile Google?

Până la 30 septembrie 2020, clienții G Suite pentru organizații nonprofit pot folosi funcții avansate de videoconferință Google Meet, cum ar fi întâlniri mai mari (până la 250 de participanți), streaming live și înregistrare gratuit.

Pot bisericile să folosească Google pentru organizații nonprofit?

Organizațiile sponsorizate fiscal nu sunt eligibile pentru Google pentru organizații nonprofit. Organizațiile, cum ar fi bisericile, care sunt considerate automat scutite de taxe în temeiul scutirii de grup trebuie să obțină în continuare recunoașterea scutirii fiscale 501(c)(3) de la IRS pentru a se califica pentru programul Google pentru organizații nonprofit.

Google Workspace pentru organizații nonprofit include drive-uri în comun?

Funcții Google Workspace pentru organizații nonprofit

Drive-uri partajate — Stocați, căutați și accesați fișiere cu o echipă. Utilizatori nelimitați—Puteți adăuga utilizatori nelimitați în contul dvs., fiecare cu 30 GB spațiu de stocare.

G Suite pentru organizații nonprofit este compatibil cu Hipaa?

Declarația oficială a Google este că este în conformitate cu HIPAA și este compatibil cu acest cadru important de conformitate pentru informațiile de sănătate protejate (PHI). … Ați semnat un Acord de Asociat de afaceri (BAA) cu Google. G Suite-ul dvs. este configurat corect pentru a accepta conformitatea HIPAA.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE