fbpx
26.3 C
New York City
vineri, iulie 19, 2024

Cum blochez un site de la căutarea Google?

Faceți clic pe Configurare din meniul din stânga. În fila Noțiuni de bază, faceți clic pe Avansat sub Site-uri de căutat pentru a extinde secțiunea Site-uri de exclus. Faceți clic pe Adăugați sub Site-uri pentru a exclude. Introduceți adresa URL pe care doriți să o excludeți și selectați dacă doriți să includeți pagini care se potrivesc sau numai pagina respectivă.

De asemenea oamenii întreabă, Cum exclud un site web dintr-o căutare? Excluderea funcționează în același mod prin adăugarea unui semn minus chiar înaintea expresiei „site:”. Restrângerea căutării la o anumită adresă URL funcționează prin adăugarea clauzei „site:{urlhere}”. Excluderea funcționează în același mod prin adăugarea unui semn minus chiar înaintea expresiei „site:”.

Pe lângă asta, Cum blochez definitiv un site web pe Google Chrome? Găsiți fila „Conținut web” și atingeți-o. În acest moment, puteți selecta oricare dintre aceste opțiuni: „Acces nerestricționat”, „Site-uri web limitate pentru adulți” sau „Numai site-uri web permise”. Selectați opțiunea „Limita site-urile pentru adulți” și site-ul web pe care doriți să îl blocați definitiv.

Întrebări frecvente:

Pot bloca site-uri web pe telefonul meu?

Blocați site-urile web cu un firewall

  • Dacă vrei să faci un pas mai departe, poți bloca site-uri web pe Android cu ajutorul unui firewall. Majoritatea necesită rootarea dispozitivului, dar există opțiuni fără root. Introduceți adresa site-ului web pe care doriți să îl blocați. În fila Port, selectați * apoi apăsați OK.

Puteți bloca site-uri web pe Android?

Introduceți adresa URL a site-ului web pe care doriți să-l blocați, apoi atingeți bifa verde. Atingeți Ceasul cu alarmă în colțul din dreapta sus. Alegeți orele și zilele săptămânii în care doriți ca site-ul web să fie blocat. Atingeți comutatorul de lângă Program pentru a aplica setările, apoi atingeți săgeata Înapoi pentru a reveni la pagina Blocare site-uri.

Cum funcționează blocatorii de site-uri web?

Cu blocarea URL-ului, un filtru interceptează fluxul de trafic web (HTTP) și verifică adresa URL, care apare în cererea HTTP, cu o bază de date locală sau cu un serviciu on-line. Pe baza răspunsului, filtrul URL va permite sau bloca conexiunea la serverul web solicitat.

Cum blochez un site web pe Chrome Android fără aplicație?

În browserul Chrome, tastați „blocați extensia site-ului”. Alegeți linkul care spune „Blocați site – Blocare site-uri pentru Chrome™”. Faceți clic pe caseta albastră „Adăugați la Chrome”. Veți vedea o fereastră pop și ar trebui să faceți clic pe „Adăugați extensie”.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE