fbpx
15.3 C
New York City
miercuri, mai 18, 2022
spot_img

Cum blochez un site de la căutarea Google?

Faceți clic pe Configurare din meniul din stânga. În fila Noțiuni de bază, faceți clic pe Avansat sub Site-uri de căutat pentru a extinde secțiunea Site-uri de exclus. Faceți clic pe Adăugați sub Site-uri pentru a exclude. Introduceți adresa URL pe care doriți să o excludeți și selectați dacă doriți să includeți pagini care se potrivesc sau numai pagina respectivă.

Suna Acum

De asemenea oamenii întreabă, Cum exclud un site web dintr-o căutare? Excluderea funcționează în același mod prin adăugarea unui semn minus chiar înaintea expresiei „site:”. Restrângerea căutării la o anumită adresă URL funcționează prin adăugarea clauzei „site:{urlhere}”. Excluderea funcționează în același mod prin adăugarea unui semn minus chiar înaintea expresiei „site:”.

Pe lângă asta, Cum blochez definitiv un site web pe Google Chrome? Găsiți fila „Conținut web” și atingeți-o. În acest moment, puteți selecta oricare dintre aceste opțiuni: „Acces nerestricționat”, „Site-uri web limitate pentru adulți” sau „Numai site-uri web permise”. Selectați opțiunea „Limita site-urile pentru adulți” și site-ul web pe care doriți să îl blocați definitiv.

Suna Acum

Întrebări frecvente:

Pot bloca site-uri web pe telefonul meu?

Blocați site-urile web cu un firewall

  • Dacă vrei să faci un pas mai departe, poți bloca site-uri web pe Android cu ajutorul unui firewall. Majoritatea necesită rootarea dispozitivului, dar există opțiuni fără root. Introduceți adresa site-ului web pe care doriți să îl blocați. În fila Port, selectați * apoi apăsați OK.

Puteți bloca site-uri web pe Android?

Introduceți adresa URL a site-ului web pe care doriți să-l blocați, apoi atingeți bifa verde. Atingeți Ceasul cu alarmă în colțul din dreapta sus. Alegeți orele și zilele săptămânii în care doriți ca site-ul web să fie blocat. Atingeți comutatorul de lângă Program pentru a aplica setările, apoi atingeți săgeata Înapoi pentru a reveni la pagina Blocare site-uri.

Cum funcționează blocatorii de site-uri web?

Cu blocarea URL-ului, un filtru interceptează fluxul de trafic web (HTTP) și verifică adresa URL, care apare în cererea HTTP, cu o bază de date locală sau cu un serviciu on-line. Pe baza răspunsului, filtrul URL va permite sau bloca conexiunea la serverul web solicitat.

Cum blochez un site web pe Chrome Android fără aplicație?

În browserul Chrome, tastați „blocați extensia site-ului”. Alegeți linkul care spune „Blocați site – Blocare site-uri pentru Chrome™”. Faceți clic pe caseta albastră „Adăugați la Chrome”. Veți vedea o fereastră pop și ar trebui să faceți clic pe „Adăugați extensie”.

Related Articles

URMĂREȘTE-NE

4,173FaniÎmi place
1,347CititoriConectați-vă
2,421AbonațiAbonați-vă
spot_img

ARTICOLE POPULARE