fbpx
16.1 C
New York City
luni, mai 20, 2024

Pot folosi font Awesome în React?

Font Awesome are acum o componentă oficială React, care este disponibilă pentru o modalitate fără frecare de a folosi pictogramele noastre în aplicațiile dvs. React.

De asemenea întrebarea este, Cum import fonturi în React? Adăugarea fonturilor Google la React cu

Puteți adăuga rapid un font Google la aplicația dvs. adăugând o etichetă la eticheta în interiorul public/index. fișier html. Puteți obține etichetele corecte de la Fonturi Google. Adăugați asta în public/index.

De asemenea a fost întrebat, Cum creez o pictogramă HTML personalizată? Pentru a insera o pictogramă, adăugați numele clasei de pictograme la orice element HTML inline. Elementele și sunt utilizate pe scară largă pentru a adăuga pictograme. Toate pictogramele din bibliotecile de pictograme de mai jos sunt pictograme vectoriale scalabile care pot fi personalizate cu CSS (dimensiune, culoare, umbră etc.)

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE