fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Pot imaginile să ajute SEO?

Imaginile fac orice conținut mai interesant și mai atrăgător, ajutând cititorii să vă înțeleagă mai bine conținutul. În plus, imaginile adaugă valoare eforturilor dvs. de SEO prin creșterea angajamentului utilizatorilor și a accesibilității site-ului dvs. web. Există o serie de factori importanți care pot fi optimizați pentru a ajuta la îmbunătățirea imaginii SEO pe site-ul dvs.

De asemenea oamenii întreabă, De ce este important SEO pentru imagini?
SEO pentru imagini influențează modul în care imaginile dvs. sunt clasate în imaginile Google, dar nu numai. De asemenea, afectează potențialul de cercetare organică în ansamblu: optimizarea imaginilor pentru motoarele de căutare va avea un impact pozitiv și asupra clasamentului paginii. Imaginile sunt adesea afișate în rezultatele căutării.

Apoi, Dimensiunea imaginii afectează SEO?
Imaginile sunt cruciale pentru a vă asigura că conținutul dvs. este mai accesibil, mai atractiv și mai captivant pentru utilizatori, dar sunt la fel de importante în ceea ce privește SEO. … Dacă reduceți dimensiunea imaginilor fără a compromite calitatea, timpul de încărcare a paginii se îmbunătățește și, ulterior, experiența vizitatorilor site-ului o face și ea.

  Întrebări frecvente:

  Este JPG sau PNG mai bun pentru SEO?

  Dimensiunea fișierului imagine poate afecta în mod disproporționat timpul de încărcare a paginii, așa că este important să o faceți corect. JPEG-urile sunt de obicei mai prietenoase cu SEO decât PNG-urile, mai ales dacă nu aveți nevoie de fundaluri transparente, deoarece oferă niveluri de compresie mai bune.

  Ce este imaginea SEO?

  Image SEO este procesul de optimizare a imaginilor de pe site-ul dvs., astfel încât acestea să fie ușor de „citit” și de găsit de către motoarele de căutare, îmbunătățind în consecință vizibilitatea și clasamentul conținutului dvs. în Google și alte motoare de căutare.

  Etichetele ALT de imagine ajută SEO?

  Etichetele Alt oferă context a ceea ce afișează o imagine, informând crawlerele motoarelor de căutare și permițându-le să indexeze corect o imagine. … Cu toate acestea, ajută și pe crawlerele motoarelor de căutare și astfel îmbunătățește SEO.

   Contează URL-ul imaginii pentru SEO?

   John Mueller de la Google îi avertizează pe proprietarii de site-uri că o modificare a adreselor URL ale imaginilor le va afecta clasarea acestora în rezultatele căutării de imagini. Acest lucru este relevant în special pentru site-urile care primesc mult trafic de la Google Images.

   Ce dimensiune a imaginii este cea mai bună pentru site-ul web?

   Cea mai bună dimensiune a imaginii pentru anteturile site-urilor web este de 1024 pixeli lățime. Majoritatea site-urilor web au o rezoluție de 1024px x 768px. Deci, o imagine de antet de 1024 px va fi redată frumos în partea de sus a site-ului dvs., fără a încetini viteza paginii dvs. web.

   Ce format de imagine este cel mai bun pentru site-ul web?

   Webp este cel mai bun format pentru web.

   JPG și PNG sunt, de asemenea, alegeri bune pentru web. Dacă alegeți între JPG sau PNG, utilizați JPG pentru fotografii și PNG pentru logo-uri. Acest lucru se datorează faptului că un JPG este mai bine comprimat și se încarcă mai repede, în timp ce un PNG va păstra mai multe detalii și va permite un fundal transparent.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE