fbpx
11.8 C
New York City
luni, februarie 26, 2024

Puteți lega reclamele Facebook la Mailchimp?

Utilizatorii pot edita sau adăuga detalii de contact suplimentare. Pentru a conecta un formular Facebook Lead Ads la publicul dvs. Mailchimp, veți lucra în Facebook, Mailchimp și aplicația de integrare Zapier. În acest articol, veți afla cum să adăugați abonați la publicul dvs. Mailchimp cu Facebook Lead Ads și Zapier’s Lead Ads Zap.

În plus, Ce face Integrarea Mailchimp Facebook?
Conectarea Facebook la Mailchimp permite brandului tău să ajungă la mai mulți oameni în mai multe locuri. Studioul de conținut al Mailchimp reunește conținutul din rețelele sociale într-un singur loc, astfel încât să puteți reutiliza cu ușurință postările sociale pentru buletine informative prin e-mail sau actualizări ale site-urilor web.

În mod similar, Mailchimp are integrare în rețelele sociale?
Postați pe Facebook, Instagram și Twitter fără a părăsi niciodată contul dvs. Mailchimp. Alegeți-vă rețelele sociale și adăugați conținutul dvs., iar noi vă vom ajuta să publicați totul deodată.

Întrebări frecvente:

Cum configurez notificările Facebook pentru clienți potențiali?

Pe Facebook.

Căutați SMS, e-mail sau orice altă aplicație în care doriți să primiți notificări. Zapier vă va selecta automat pagina de Facebook; tot ce trebuie să faceți este să alegeți anunțul cu care doriți să fiți notificat când este completat și să faceți clic pe Continuare.

Cum leg Facebook de Gmail?

Faceți clic pe inițialele contului dvs. în colțul din dreapta sus, apoi alegeți Setări cont din meniul drop-down. Faceți clic pe Cont conectat în meniul din stânga. Faceți clic pe „Conectați-vă contul Facebook” și/sau „Conectați-vă contul Google”. Introduceți detaliile de conectare solicitate.

Cum obții clienți potențiali din reclamele Facebook?

Conectați-vă la contul dvs. Facebook dintr-un browser de laptop sau desktop. Accesați Managerul de anunțuri și faceți clic pe fila Anunțuri (lângă filele Campanie și Seturi de anunțuri). În coloana cu rezultate a anunțului pe care doriți să-l verificați, faceți clic pe „Facebook Leads”.

Reclamele Facebook expiră?

Vedeți când expiră creditul dvs. publicitar

Dacă aveți mai multe credite publicitare în contul dvs., faceți clic în partea dreaptă a soldului dvs. Veți vedea soldul rămas și data de expirare pentru toate creditele publicitare din contul dvs. în lista drop-down. Găsiți Expiră pe… sub fiecare credit publicitar pentru a vedea când expiră.

Pot programa reclame FB?

Facebook permite doar programarea reclamelor cu un buget pe viață, așa că opțiunea este ușor de ratat dacă ați stabilit bugete zilnice. Funcția de programare este utilă pentru a economisi timp – puteți seta datele de publicare pentru anunțurile dvs. dintr-o dată.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE