fbpx
9.3 C
New York City
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Puteți rula reclame instagram fără o pagină de instagram?

Puteți face publicitate pe Instagram chiar și fără un cont de Instagram. … Acesta este un cont inactiv care poate fi creat atunci când promovați o postare pe Instagram fără a avea un cont conectat.

  În mod similar, Puteți rula reclame Instagram fără un cont de afaceri?
  Acum puteți rula reclame Instagram fără un cont Facebook sau un cont Facebook Business Manager. Anterior, utilizatorii puteau rula reclame, gestiona campanii și urmări performanța doar prin Business Manager. … Utilizatorii care și-au conectat deja conturile la Facebook sau Business Manager nu pot rula reclame Instagram în mod independent.

   Ținând cont de acest lucru, Puteți rula doar reclame Instagram?
   Nu aveți nevoie de un cont Instagram pentru a rula reclame pe Instagram. Puteți folosi Pagina dvs. de Facebook sau un cont de Instagram conectat (dacă aveți unul).

   Întrebări frecvente:

   Care sunt cerințele pentru a rula reclame Facebook și Instagram?

   Pentru a rula reclame pe Instagram, va trebui să aveți un cont Meta ad și o pagină Facebook. Puteți crea reclame Instagram folosind următoarele: Meta Ads Manager.

   De ce nu pot rula reclame pe Instagram?

   Cea mai de bază explicație pentru care anunțurile tale Instagram nu se afișează este că contul tău nu este configurat ca cont de afaceri și nu poți avea un cont publicitar fără acest lucru. Deci, înainte de a merge mai departe în această listă, asigurați-vă că aveți un cont de afaceri, mai degrabă decât un cont personal.

   Poți avea Instagram fără Facebook 2020?

   Creează cont Instagram pe desktop fără Facebook

   Vă puteți înscrie fie folosind numărul de telefon, fie e-mailul, așa cum am făcut în tutorialul aplicației de mai sus. Restul tuturor procedurilor de configurare a contului Instagram pe PC fără Facebook sunt identice cu aplicația.

   Cum derulezi o promoție pe Instagram?

   Pentru a începe, navigați la profilul dvs. și selectați postarea pe care doriți să o promovați. Apoi atingeți butonul Promovați de pe pagina postării. Alternativ, puteți accesa Instagram Insights, derulați la datele de promoții și atingeți linkul Creare promoție.

   Funcționează plata pentru promoțiile Instagram?

   Puteți plăti 10,00 USD pe zi pentru o promoție de 24 de ore și puteți vedea cum funcționează. Opțiunile de cost și durată pot deveni mult mai mari și mai lungi, așa că se reduce cu adevărat la bugetul dvs. Instagram folosește un „CPM” sau un cost-pe-mile, ceea ce înseamnă doar cost pe 1000 de afișări sau vizionări.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE