fbpx
12.4 C
New York City
vineri, aprilie 19, 2024

Reclamele de pe Facebook funcționează pentru muzicieni?

Crearea de reclame pe Facebook este o modalitate excelentă pentru artiștii muzicali de a-i determina pe oameni să fie interesați de cel mai recent album, turneu, produse și alte promoții ale lor. Aflați cum să utilizați videoclipurile pe care le postați deja online pentru a crea o campanie publicitară care să vă împlinească obiectivele în afara platformei și vedeți mai jos exemple din viața reală de la trei artiști.

De asemenea întrebarea este, Reclamele de pe Facebook funcționează pentru artiști? Vești bune: artiștii vizuali pot beneficia cu siguranță de reclamele Facebook. … Facebook se mândrește cu peste 2,23 miliarde de utilizatori activi în întreaga lume, un număr care crește cu 11% de la an la an. Nu există nicio îndoială că ați întâlnit o parte echitabilă de reclame Facebook, dar, ca profesionist creativ, este timpul să faceți reclamele Facebook să funcționeze pentru dvs.

  Apoi, Este Facebook bun pentru muzicieni? Marketingul pe Facebook pentru muzicieni este încă valoros, chiar și atunci când Facebook a pierdut mulți utilizatori sub 30 de ani în favoarea Instagramului. Luați în considerare că profesioniștii în marketing folosesc Facebook mai mult decât orice alte opțiuni de rețea. Asta pentru că Facebook este un instrument de marketing fantastic.

  Întrebări frecvente:

  Cum țintiți un anunț pe Facebook cu muzicieni?

  Sfaturi de direcționare

  Când este posibil, vizați muzicienii după instrumentul pe care îl cântă și aveți un anunț care le va „vorbi”. De exemplu, atunci când difuzăm reclame pentru un produs audio pro care atrage muzicienii în general, vom difuza o versiune de anunț pentru chitariști și alta pentru baterii.

  Reclamele Instagram funcționează pentru muzică?

  Ați văzut reclame muzicale în fluxurile și poveștile dvs., iar întrebarea care vă puneți în minte ar putea fi: reclamele pe rețelele sociale funcționează cu adevărat? Răspunsul este, absolut! În calitate de muzician, poți folosi publicitatea socială pentru a promova muzica, a-ți aduce fanii pe lista ta de e-mail sau a vinde bilete la evenimente și produse.

  Ar trebui să fac o pagină de Facebook pentru muzica mea?

  Postarea muzicii pe pagina personală de Facebook va primi în general un răspuns bun, deoarece oamenii care o văd la prietenii și familia dvs. Îți susțin eforturile muzicale și vor „aprecia” ceea ce postezi, vor răspunde cu comentarii încurajatoare și, probabil, vor veni să te vadă la o mulțime de spectacole locale.

  Care este un cost pe clic bun pe Facebook pentru muzică?

  Costul de interes pentru reclamele Facebook „Industria muzicală”

  CPC mediu pentru dobândă „Industria muzicală” în 2020 este de 0,42 USD, iar CPM mediu este de 6,42 USD.

  Reclamele YouTube funcționează pentru muzică?

  Publicitatea YouTube pentru muzicieni poate însemna diferența între a obține muzică pentru a face muzică și a obține bani pentru a face muzică. … Totuși, ai putea să faci mult mai multă muzică dacă nu ar fi nevoie să ai și un loc de muncă. Este ceva ce fiecare artist indie are în comun.

   Cât cheltuiesc artiștii pe reclame Instagram?

   Reclamele Instagram costă

   De asemenea, puteți alege între licitarea automată și manuală. Potrivit eMarketer, CPM-ul mediu al Instagram este între 5 și 6 USD din partea cumpărătorului, iar CPC-ul mediu este calculat să scadă în intervalul de 56 și 72 de cenți.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE