fbpx
19.9 C
New York City
vineri, mai 17, 2024

T-post-ul este legitim?

T-post folosește bumbac organic, o imprimantă certificată ecologic și cerneală ecologică. Ultimul detaliu, produc doar atatea tricouri cati abonati sunt. T-post seamănă un pic cu blogurile preferate ale tuturor: imagini mari, frumoase, nu prea multe texte, dar suficientă scânteie și inteligență pentru a te face să vrei să reacționezi și să comentezi.

De asemenea a fost întrebat, Ce este TpostMag? T-post® @TpostMag. Prima revistă purtabilă din lume. Suedia t-post.com S-a alăturat în aprilie 2009.

De asemenea a fost întrebat, Cum mă dezabonez de la T-post? T-post nu are o perioadă de preaviz și, pentru a renunța la abonament, trebuie doar să e-mail [email protected]. Anularea abonamentului va intra în vigoare de îndată ce Clientul a primit o confirmare de anulare.

Întrebări frecvente:

Care este diferența dintre at post și AU post?

Stâlpii T și U-stalpi din oțel sunt utilizați exclusiv cu garduri de sârmă. Stâlpii T au forma litera T, iar stâlpii U au forma litera U. … Puteți scăpa cu puțin mai multă distanță între stâlpi dacă utilizați sârmă ghimpată.

  Este Barclient real?

  Din cauza scorului de încredere scăzut și a absenței recenziilor autentice, nu putem considera acest site ca fiind legitim.

  Cine este fondatorul T post?

  T-post a fost fondat de Peter Lundgren încă din 2004. Ideea de T-post a venit după o discuție aprinsă despre dacă revistei clasice ar putea primi sau nu o nouă viață dacă este combinată cu ceva complet diferit. Au început prin a oferi primul lor număr celor 5 abonați (personalul lor).

  De ce dimensiune stâlp am nevoie?

  Când vă dați seama ce dimensiune a stâlpului în T să utilizați pentru un gard de patru picioare, amintiți-vă că veți introduce stâlpii la aproximativ două picioare în pământ. Aceasta înseamnă că aveți nevoie de stâlpi care sunt cu cel puțin 24 de inci mai lungi decât înălțimea dorită a gardului. Pentru un gard de patru picioare, ar trebui să utilizați stâlpi în T care au cel puțin șase picioare lungime.

  Stâlpii în T sunt galvanizați?

  T-post 1.33# galvanizat ASTM.

  Cât de adânc ar trebui să fie un post T?

  Când vine vorba de selectarea stâlpului potrivit pentru proiectul dvs., alegeți un stâlp care este cu 24-36 inchi mai înalt decât gardul final. Asta pentru că stâlpul va trebui să fie îngropat la cel puțin 2′-2-1/2′ picioare adâncime pentru a preveni schimbările de vreme sau animalele determinate să le scoată.

  Câte postări sunt într-un pachet?

  Postările sunt grupate în pachete mici de 5 postări și pachete principale de 200 de postări. Produs in SUA.

  Pot avea încredere în Barclient?

  Site-ul are un scor indice de încredere de 1% pe internet. … Conținutul de pe site este copiat de pe alt portal care nu este original. Nicio recenzie cu experiență a clienților Barclient nu există nicăieri. Are un rang de încredere de 61,4/100, care este peste medie.

   Când a fost inventat T Post?

   T-post® a fost fondat de Peter Lundgren încă din 2004. Ideea T-post® a venit după o discuție aprinsă despre dacă revistei clasice ar putea primi sau nu o nouă viață dacă este combinată cu ceva complet diferit.

   Cât de departe ar trebui să meargă postarea în pământ?

   Țineți cont de înălțimea gardului atunci când săpați găurile stâlpilor. Ca regulă generală, va trebui să plasați cel puțin 1/3 din înălțimea stâlpului în pământ. De exemplu, un gard înalt de 6 picioare va avea nevoie de cel puțin 2 picioare de stâlp în pământ. Luați în considerare linia de îngheț din zona dvs.

   Cât de distanță ar trebui să fie stâlpii în T pentru bovine?

   Stâlpii de gard trebuie să fie distanțați la 50-100 de picioare unul de celălalt. Folosind energizantul potrivit.

   Care este diferența dintre stâlpii T de 1,25 și 1,33?

   Un stâlp de 1,33 cântărește 1,33 de lire pe picior, în timp ce un stâlp de 1,25 cântărește 1,25 de lire pe picior. Când selectați stâlpi de linie, asigurați-vă că stâlpii sunt cu cel puțin 3 inchi mai înalți decât gardul pe care îl susțin.

   De ce stâlpii T au vârfuri albe?

   Ele sunt de obicei vopsite cu un vârf alb deasupra; albul îmbunătățește vizibilitatea liniei de gard. În timp ce T-Posts sunt mai frecvente în Statele Unite, Y-posts sunt mai frecvente în Australia și Noua Zeelandă, unde sunt uneori numite „Waratahs”, după compania care a înregistrat un brevet pentru ele în 1926.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE