fbpx
7.6 C
New York City
duminică, aprilie 21, 2024

Unde sunt mesajele din Facebook Business Suite?

Meta Business Suite Inbox vă permite: Citiți și răspundeți la mesaje: Vedeți toate mesajele dvs. de pe Facebook Messenger și Instagram Direct în secțiunea Mesaje din Inbox. Puteți alege să vă vedeți mesajele împreună sau să faceți clic pe numele fiecărei platforme pentru a filtra mesajele în funcție de platformă. Răspundeți la mesaje direct de aici.

La fel, De ce Facebook Business Suite nu afișează mesaje? Dacă nu primiți notificări cu privire la postări pe pagina dvs. de Facebook a companiei, setările dvs. de notificare ar putea fi incomplete. Alte motive posibile includ o adresă de e-mail incorectă sau setările de spam din programul dvs. de e-mail. Este posibil ca vina să nu fie a ta, deoarece Facebook se confruntă cu erori ocazionale.

De asemenea oamenii întreabă, Unde este inbox-ul meu pe pagina de afaceri Facebook? În partea stângă sus a Facebook, atingeți fotografia de profil. Atinge Pagini, apoi accesează Pagina ta. Atingeți Inbox în partea de sus a paginii.

Întrebări frecvente:

Cum trimit un mesaj pe Facebook Business Suite?

Adăugați un buton Trimiteți mesaj la pagina dvs

Faceți clic pe + Adăugați un buton sub fotografia de copertă a paginii dvs. Dacă pagina dvs. are deja un buton, puteți face clic pe butonul Editați pentru a face modificări. Selectați Contactați-vă, apoi apăsați Următorul. Sub Pasul 2, selectați Messenger, apoi faceți clic pe Terminare.

Cum primesc notificări de mesaje pentru Business Suite?

Deschide Setări pentru afaceri. Faceți clic pe Notificări. Sub Actualizări de afaceri, selectați fiecare tip de notificare pe care doriți să o primiți. Apoi, utilizați comutatoarele pentru a activa sau dezactiva notificările Facebook și prin e-mail.

Ce s-a întâmplat cu mesajele mele de pe Facebook?

Faceți clic pe pictograma mesaje. Faceți clic pe „vezi tot” din meniul drop-down. Pe ecranul cu mesaje, caută în colțul din stânga sus, chiar sub „Facebook”. Veți vedea „Inbox” și chiar în dreapta acestuia veți vedea „Altele” în gri. Faceți clic pe „Altele”, iar mesajele pierdute se vor afișa.

De ce mesajele mele nu apar pe Facebook?

Dacă nu vă vedeți mesajele sau primiți o eroare „Fără conexiune la internet”, puteți încerca: Actualizarea la cea mai recentă versiune de Messenger. Închiderea și redeschiderea aplicației Messenger. Verificarea conexiunii Wi-Fi sau la internet.

Cum activez butonul de mesaj pe Facebook 2020?

Accesați Pagina dvs. și atingeți Mai multe. Atingeți Editați setările, apoi atingeți General. În secțiunea Mesaje, atingeți Activat sau Dezactivat de mai jos Permiteți persoanelor să îmi contacteze Pagina în mod privat, afișând butonul Mesaj.

Cum trimiteți un mesaj tuturor celor din suita de afaceri?

Trimiterea unui mesaj tuturor

Conectați-vă la contul dvs. de Facebook și navigați la pagina dvs. de afaceri Facebook. Faceți clic pe câmpul de text „Scrieți ceva” din secțiunea Stare a paginii. Introduceți un mesaj în câmpul de text. În mod implicit, mesajul va fi public și va fi vizibil pentru toată lumea de pe pagina dvs.

De ce suita de afaceri spune mesaje?

Poate că cineva ți-a trimis mesaje și le-a șters, în notificări, îți va arăta în continuare că cineva a trimis mesaje.

De ce nu pot găsi un mesaj în Messenger?

Ștergeți cache Messenger (Android)

Dacă sunteți un utilizator intens de Messenger, aplicația poate colecta multe date cache în fundal. Supraîncărcarea unui astfel de cache poate duce la ca Messenger să nu afișeze cele mai recente mesaje pe Android. Trebuie să ștergeți memoria cache a Messenger și să încercați din nou.

De ce nu îmi pot vedea mesajele?

Remediați problemele la trimiterea sau primirea mesajelor

  • Verificați dacă Messages este setat ca aplicația dvs. implicită de mesaje text. Asigurați-vă că operatorul dvs. acceptă mesaje SMS, MMS sau RCS. Verificați planul sau soldul creditului pentru a vedea că aveți suficient pentru a trimite/primi mesaje. Vezi dacă ai semnal.

De ce Messenger-ul meu nu primește mesaje?

Dacă nu primiți notificări când sosește un mesaj nou, vă puteți modifica setările de notificare deschizând setările aplicației și asigurându-vă că „Mesaje” este selectat sub Notificări. Odată ce aplicația Messenger funcționează din nou, aplicația Facebook ar trebui să nu mai trimită automat notificări de mesaje.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE